2019. április 15., hétfő

„AKI MEGPRÓBÁL MEGVESZTEGETNI, AZ CSAK RENDŐRI KÍSÉRETTEL MEGY KI AZ IRODÁMBÓL”

MAGYAR HANG ONLINE
Szerző: SZABÓ ZSOLT LÁSZLÓ
2019.04.15.



Siófok azon kevés városok egyike, ahol hiába van többsége a Fidesznek a képviselő-testületben, még sincs a kezükben a város kulcsa. A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja, Lengyel Róbert 2014-ben függetlenként nyerte meg a polgármester-választást, leváltva az öt ciklust a városháza élén töltő Balázs Árpádot. A korábbi rendőrkapitány szerint – bár folyamatos támadások közepette végzi munkáját – Siófok nem jutott Esztergom sorsára.

Miután 2012-ben a Siófoki Rendőrkapitányság vezetését hátrahagyva leszerelt, arról beszélt, hogy belefáradt a rendőri munkába. Abba nem fáradt bele, hogy polgármesterként ötödik éve tusakodik a siófoki képviselő-testület többségét adó Fidesz-frakcióval?

– Dehogynem… De hadd kezdjem az elején. Gyerekkori vágyam volt, hogy rendőr legyek. Járőrként Siófokon kezdtem dolgozni, majd a Rendőrtiszti Főiskolát, aztán Pécsett a jogi kart is elvégeztem. A pályám egyik csúcsa a paksi Neutron kommandóban eltöltött 12 év volt – ma a Terrorelhárítási Központ egyik főosztálya –, amelynek hét éven át voltam parancsnoka. Onnan hívtak haza Siófokra rendőrkapitánynak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.