2019. április 8., hétfő

ÉRTI KEND? A FOCIVAL ÁLCÁZZÁK ÉS PÉNZELIK A TERRORIZMUST!

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MIKES mIRTILL
2019.04.07.


kelemen.mikes@netkavezoabujdosokhoz.tekirdag.tr

Tárgy: Multifunkcionális

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Megmondta a tata: Nagy esze van kendnek! Bölcsen kerüli a szögesdróttal védett 93.030 négyzetkilométeres csúti birtokot. Hátha még tudná, amiket mostanság beszélnek a népek; még ezen belül is vannak fokozottan veszélyes területek! A stadionok.

Bizony a helyzet bonyolultabb, mint véli kend onnan, a jómódból. A Peti bácsi, aki egyszerre beszélget, rádiót és tévét is hallgat ultizás közben, mert osztott figyelemre képes, akiről tudja kend, hogy ulti közben különösen gyorsan lüktet benne a politikai elemző véna (sőt az artéria is), tehát szerinte a Legfőbb Hadurunk nem két vasat tart a tűzben. Mármint, hogy jobboldali, vagy mégjobboldalibb uniós szekér elé akarja bilincselni a kába jobbágyait. Ez csak szóbeszéd. Nincs itt semmiféle nemzet, Európa, ilyen oldal, meg olyan oldal!

Amíg nagy arccal kiszolgálja azt az arcnélküli (vagyis pofátlan) és országok fölötti pénztőkét, ami a nyakunkba ültette, és tőlük nem, csak tőlünk lop, akkor addig happy van neki, és a hűbéreseinek, nekünk meg szívás, mert vak komondorral terelhető birkák vagyunk!

És most jön az alapvetés, a barkácsműhelyi tézis. Peti bácsi megmondta:

„Ha a politikus hosszan beszél, nem mond semmit. Inkább nézd az adórendszert. Ha a sűrű fillért kedveli, akkor kizsákmányoló állam alattvalója, ha a ritka forintot, akkor gondoskodó állam polgára vagy!”

Továbbá (tömörítve, csak a lényegi jelzőkre szorítkozva): Az uralkodóházi fociklubok és az államegyházi eklézsiák elsősorban pénzmosodaként, de egyúttal malacperselyként is funkcionálnak: „Multifunkcionális malacperselyek”. Gazdálkodásuk titkos. Az adóforintok elveszítik közpénzjellegüket…. 

És….. és akkor megállt a tök ulti a levegőben, mert bemondta a rádió, hogy Hamburgban a német titkosszolgálat felplankolta, hogy az egyik helyi focicsapat nyomja ám a zsozsót keményen a terroristáknak. Érti kend? A focival álcázzák és pénzelik a terrorizmust! Mire végre elkezdett cseperegni az eső, elszabadult a szabad véleménynyilvánítás és a satupad fölött a véleményvariánsok pávatáncot roptak. Húúú, mekkora szövegeket nyomtak!

Attól kezdve, hogy az uralkodóház direkt milliókkal pénzeli a migránsokat a focin keresztül, hogy féljünk. Itt vannak a sötét légiósok! Harcra fel! Ráadásul Erdélyben, a Vajdaságban és a Felvidéken, – és dugeszban ki tudja még hol – foci akadémia néven partizánkiképzést folytat a kormány. Emlékezzünk csak. Hogy is volt Bolíviában? Mit is csináltak a jó magyar fiúk La Pazban? Egyből beizzott a közéletiség. Szerintem a műhelyben még most is elemeznek ulti helyett. A belebegtetett újabb veszélyforrások miatt gondoltam szólok: Maradjon!

Bütyökfalva, 2019. április 7.

Mirtill

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.