2019. április 28., vasárnap

MIÉRT SZERETJÜK UTÁLNI AZ IDEGENEKET?

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.04.28.


Egy összeurópai felmérés szerint Európában a magyarok a legelutasítóbbak az idegenekkel szemben, ötször annyian nem kedvelik a bevándorlókat, mint az európai átlag. Az ellenzék szerint mindez a Fidesz-kormány gyűlöletpolitikájának az eredménye, a Fidesz úgy látja, hogy nincs ezzel semmi baj, a felmérés csak a magyarok józanságát bizonyítja.

Gondolhattuk volna, hogy a látszat csal, és mi magyarok nem kirekesztők vagyunk, hanem józanok. Márpedig a józan ember nem menekül. Sem csónakon, sem gyalog, sem sehogy. Nem tölti idejét utcán, pályaudvarokon, táborokban, rendőrsorfallal szemezve, vonatra, regisztrációra, meleg ételre, hideg vízre várva. A józan magyar ember jó helyre születik, és olyan országban látja meg a napvilágot, ahol (egyelőre) nincs veszélyben az élete.

A józan magyar embernek nem kell menekülnie reménytelenségből a bizonytalanságba. A józan magyar ember marad ott, ahol van, ezért aztán, hiába akárhány felmérés, a józan magyar ember magasról tesz a brüsszeli bürokraták véleményére, neki ugyanis nincs baja az idegenekkel, csak azt szeretné, hogy ne jöjjön ide senki. Nézzenek rá, ő sem megy sehová, más is miért nem marad ott, ahol van...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.