2019. április 15., hétfő

NYISTA TÍZMILLA, SEMMI SAJÁT LAKÁS. MAJD KAPTOK EGY ZACSKÓ TÉSZTÁT VÁLASZTÁS ELŐTT. PUSSZANCS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.04.15.


...Drága falusi honfitársaim, kiemelten cigány honfitársaim! A kormány nagyon puszikálja az ő szavazóit. A falusi CSOK úgy néz ki, hogy egy és két gyerek után egy év TB jogviszony kell (a városi CSOK fél évet ír elő), három és több gyermek esetén (ekkortól jár a 10 millió) két év az elvárás. A városi fél évvel szemben. Az RTL Klub megérdeklődte a szakiktól, mire ez a diszkrimináció, mire fideszék megválaszolták.

A falusi CSOK célja, hogy becsületes magyar családok élhessenek az otthonteremtésüket segítő lehetőséggel. A tisztességtelen szándékúak pedig ne tudjanak visszaélni vele.

Értelmezzük ezt egy picit. Falun kétszer – három és több gyerek esetén hatszor – olyan becstelenek a népek, mint városon? Hogy van ez pontosan? Mert ugye a Fidesz szavazóbázisa jellemzően ott van, ahol szerintük a tisztességtelenek próbálnak visszaélni a kormány határtalan jóságával (és a mi adóforintjainkkal). Nagyon fideszeseknek azért lefordítom, hátha nem értik: cigányok, közmunkások, beteg hozzátartozót gondozók, rokkantak, szegények, kuss van. Nyista tízmilla, semmi saját lakás. Majd kaptok egy zacskó tésztát választás előtt. Pusszancs...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.