2019. április 19., péntek

ÖMLIK AZ ÁLLAMI PÉNZ A DIVATIPARBA, AMIÓTA OTT MEGJELENT ORBÁN RÁHEL ÉS EGY SZŰK BARÁTI KÖR

HVG ONLINE
Szerző: POZSGAI REBEKA, OROSZI BABETT
2019.04.19.


Az idei budapesti Fashion Weeken egyértelművé vált, kik lettek pár év alatt a meghatározó szereplői a magyar divatiparnak.

Orbán Ráhel exkluzív vacsorán foglalta el az asztalfői helyet, finoman érzékeltetve, hogy a kormányfő lánya, még ha csak informálisan is, milyen szerepet is tölt be a hazai, immár államilag irányított divatipar életében. A díszes asztaltársaság a Budapest Central European Fashion Week múlt csütörtöki, nem hivatalos, szűk körű megnyitója alkalmából gyűlt össze a Várkert Bazárban.

Emlékezetes, hogy tavaly tavasszal egy hasonló vacsorán Orbán Ráhel a saját telefonján mutatta meg a vendégeknek, hogy elkészült Magyarország új turisztikai márkája, a WOW Hungary, és azzal is eldicsekedett, hogy az ehhez kapcsolódó országimázsfilm elkészítésében tanácsadóként ő is részt vett. A logó pedig már ott díszelgett a múlt hétvégi divatesemény honlapján.

A Fashion Week vacsoráján ugyancsak előkelő helyet kapott Bata-Jakab Zsófia, az ügynökség vezérigazgatója, akit a miniszterelnök lányának barátnőjeként ismernek a szakmában, valamint az állami cég divatipari igazgatója, Forintos-Szűcs Anita. De kiemelt figyelem irányult az ügynökség által lelkesen támogatott fiatal divattervezőre, Abodi Dórára is, aki a cég mentoráltjaként tűnt fel a társaságban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.