2019. május 3., péntek

A BUDAI VÁR BEVÉTELE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.05.03.


...Mindeközben zajlik a Budai Vár bevétele. Migránsok (törökök) híján Orbán janicsárjai végzik ezt a nemes, igen régi múltra visszatekintő feladatot. Az Országos Szécshényi Könyvtár is csomagolhat és nagy valószínűséggel ez a csomagolás végleges lesz. Bizonyára kell a hely az éhes elvtársaknak. Bónusz jó hír, hogy Rákay Philip is a Várnegyedbe cuccolt. Egy frissen felújított 60 négyzetméteres lakást sikerült megszereznie havi 36 ezer forint bérleti díjért. Amikor a 24.hu rákérdezett a dologra, a feldúlt Rákay elég sajátságos válaszlevelet írt. Ilyen viccességek vannak benne:

"Az egyetlen, amihez az önhöz hasonló, rendkívül igyekvő, megbízói elvárásait bármi áron, önként is túlteljesítő csinovnyikok értenek: a magyar társadalom erre fogékony rétegének hazugságokkal való, gátlástalan hergelése. Kizárólag ebben jeleskednek önök – csakúgy, mint ideológiai előképeik, éppen száz esztendeje."
Most nem Rákay Philipről beszélek, mert az ő sértettsége tök érthető. Én is dühös lennék, ha valaki különösnek találná, hogy miután beköltöztem egy, az önkormányzat által 70 millió forintból felújított házba, majd saját költségemen ismét felújítottam a frissen felújított ingatlant, kérdőre vonnának, hogy miért fillérekért héderelek az úri negyedben.

Tehát nem Rákayról beszélek, csak úgy általánosságban, bele a nagyvilágba. Micsoda osztályöntudat, micsoda parvenü gőg dolgozik az elvtársakban. Fillérekért bérelt úri otthonaik valahogy mind a Várban vannak, közel a fennséges segghez. Gyakorlatilag a teljes Budai Vár és annak környékének fideszes elfoglalásának vagyunk bamba szemlélői. A törökök is cselesek voltak, amikor turistaként szállták meg a környéket, de a fideszesek még ennél is rafkósabbak. És egytőlegyig mélységesen meg vannak sértve, ha esetleg a sajtó rá mer kérdezni a dologra. Igazuk is van, költözzenek csak oda szépen mindannyian egy rakásra. Hamár a sarki kisbolt is fideszes tulajdonban lesz, akkor lesz jó...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.