2019. május 4., szombat

“A FIDESZESEK GAZDAGODNAK, A DOLGOZÓK MEGÉLNI SEM TUDNAK”

HÍRKLIKK
Szerző: Hírklikk
2019.05.04.


Tóth Bertalan egri fórumán arról beszélt, a megélhetésükért dolgozó magyarok, akik nem tudják kifizetni hó végén számláikat, semmit sem tapasztalnak a kormány sikerpropagandájából. Azt viszont látják, hogy az Orbán pénzeit gyűjtő Mészáros Lőrinc lassan a világ leggazdagabb embere lesz.

“Nap mint nap tapasztalhatjuk, egészen más a kormány által hirdetett sikerpropaganda és a valóság” - állapította meg egri sajtótájékoztatóján Tóth Bertalan. Az MSZP elnöke azt a pénteki hírt idézte, hogy a Péterfy Kórház 84 orvosa felmondta a túlórájukra vonatkozó megállapodást az alacsony fizetés és a méltatlan munkakörülmények miatt. Ehhez hozzátette a KSH friss adatai alapján, hogy a magyar munkavállalók kétharmadának fizetése nem éri el az országos átlagkereset összegét.

“Több százezrek dolgoznak úgy, hogy nem tudnak megélni hó végén, kifizetni a csekkeket. Eközben azt halljuk, mekkora a fejlődés a gazdasági szférában” - folytatta.

Úgy látja, a magyar emberek ebből semmit sem tapasztalnak, csak azt, hogy a miniszterelnök veje uniós forrásokból közvilágítási projektet visz, a Fidesz-közeli vállalkozók lenyúlják az uniós támogatásokat: Mint fogalmazott, Mészáros Lőrinc lassan a világ leggazdagabb emberévé válik, aki a miniszterelnök nevében gyűjti ezeket a pénzeket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.