2019. május 3., péntek

KI FIZETI ORBÁN HELYETT A MAGÁNREPÜLŐGÉPEZÉST?

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: nickgrabowszki
2019.05.02.


Csányi egyre mélyebbre ássa a miniszterelnököt: nem személyesen neki, hanem valaki másnak számlázzák ki a repülőutakat. 

Hosszú interjút adott Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója az Indexnek. Amiben voltaképpen nem mondott semmit. Legalábbis nem szándékosan. De azért a sorok között elárult néhány dolgot.

- Például azzal, hogy nem cáfolta, a bank külföldi befektetéseit az motiválja, hogy nehezebb legyen a kormánynak felvásárolni az OTP-t.
- Vagy azzal, hogy azt állította, nem ő áll az üzleti riválisait érő hatósági vegzálások mögött (amiről a NER-ben köztudott, hogy rendre politikai-üzleti érdekek által meghatározottak).
- További azzal is, hogy elárulta, jó viszonyban - egyáltalán: viszonyban - van Orbán Viktor Mészáros Lőrinc nevű vagyonkezelőjével, azaz neki vele kell tárgyalnia, nem a Főnökkel van kapcsolatban.

Még akkor is, ha miniszterelnökkel időnként együtt repülőznek, azaz Csányi elviszi magával a futballeseményekre, BL-döntőre világ- és Európa-bajnokságokra.

Ami okkal volna úgy tekinthető, hogy a Orbán Viktor nagyértékű ajándékot fogad el, ami tiltanak a jogszabályok, de legalábbis kötelezővé teszik feltüntetését a vagyonnyilatkozatban. Amit a miniszterelnök eddig nem tett meg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.