2019. május 11., szombat

MÁRIA ORSZÁGÁBAN AZ ORBÁN-KLÁNRÓL TELJESEN LEPATTOGOTT A DEMOKRATIZMUS MÁZ, ZSARNOKI LAKKOT KENTEK MAGUKRA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.05.10.


..."A magyar állam 2010 óta több mint 2,3 milliárd eurónak megfelelő költségvetési pénzt fordított az egyházak támogatására, csaknem 100 millió eurót a Magyarország határain kívül élő, Kárpát-medencei magyar ajkú keresztény egyházi közösségek támogatására; …2016 óta csaknem 30 millió eurót fordítottak a Hungary Helps program keretében a világ különböző pontjain üldözött, vagy veszélynek kitett keresztényeknek a szülőföldjükön való megsegítésére".

Keresztényi szeretetből. Abból pedig nem lehet pazarolni iskolákra, kórházakra; hárommillió rászoruló emberre. Őket segítse ki és meg a Megváltó. Mária országában Orbán, Kósák, Matolcsyk, Némethek, Czunyinék, Selmeczik, Káslerek, Novákok, Rogánok, Lázárok, Kövérek, Szijjártók parancsára végzik el a kilakoltatásokat, a hajléktalanok eltakarítását; a szélhámos rezsicsökkentést. Mária országában élnek az éhségtől könnyes szemű kisgyerekek; a magukat betegre dolgozó, kisemmizett melósok; a nyomorukban megrokkant és megfagyott idős emberek; a munkahelyükről kirúgott, reménytelenségbe fulladt szakemberek…

…és Mária országában dőzsölnek luxusukban a szabadságharcos, hűbérúri rendszer haszonélvezői – a buggyos gatyásoktól a fényes hajú, arannyal kirakott, pénzt tojó, egész pályás letámadó pökhendiek. Hatalmuk jóllakottságában gusztustalanul böfögnek a velük nem egy partiban játszókra. A földi paradicsom tömött erszényű kengurui. Istenre hivatkozva feszítenek meg családokat – sűrűn vetve a keresztet. Mert a büdös életbe, az Orbán klánról teljesen lepattogott a demokratizmus máz, főúri lakkot kentek magukra. Egy kapura játszanak, mindig ők rugdalják a nekik nem számító embereket meg a gólokat.

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust 2020. szeptember 13-20. között rendezik Budapesten. Kimondottan vallási összejövetel, a római katolikus egyház világméretű eseménysorozata, az oltáriszentség tiszteletének elmélyítésére. Szervezője egy pápai bizottság. a budapesti Hungexpo területe lesz. Nem a magyar állam. Ilyenkor kellene Áder János főpecásnak egy protokoll mosoly a kongresszuson.

Ennyi. Embertelenségtől zsírosodó kövérkék...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.