2019. május 1., szerda

NEM HATTYÚFEHÉR SZEREPLŐ A JÓ ÉS A ROSSZ PÁRHARCÁBAN, HANEM A SUNYI TOLVAJ EGY FÁJDALMASAN BORZASZTÓ NÉPI SZÍNDARABBAN

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.05.01.


Jó reggelt! Itt a munka ünnepe, amit munkaszüneti nappal szoktunk ünnepelni. Úgyhogy nem kell kiugrálni az ágyból, elég, ha én ébren vagyok. Tudom, hogy messze van és kit érdekel, de attól még az a helyzet, hogy Venezuelában kitört a botrány. Csak nagyon halkan mondom, főleg egy munkaszüneti nap reggelén, de aki figyeli az eseményeket, az rájöhetett, hogy mi nagyjából azon az úton tipegünk tömegesen, ami Venezuelában oda vezetett, ahová eljutottak. Nem vicceltem egyszer sem, amikor azt mondtam, ez itt egy banánköztársaság, annak is a legalja.

Nade.

"Oroszország jelenti a fő fenyegetést a Közép-Európa számára – jelentette ki Jacek Czaputowicz lengyel külügyminiszter, hangsúlyozva, hogy lett kollégájával, Edgars Rinkevicsszel egyetétettek ebben keddi varsói tárgyalásaik során.

A lengyel diplomácia vezetője a közös sajtóértekezleten elmondta: a lett külügyminiszterrel többek között a keleti politikáról egyeztetett. “Hasonlóan értékeljük a fenyegetéseket, a közép-európai országokra nézve a fő fenyegetés Oroszország, az ország agresszív politikája” – mondta el Czaputowicz.

Rinkevics a két ország biztonsági együttműködéséről beszélt, megköszönve, hogy a lengyel katonák szolgálatot teljesítenek a 2017-ben Lettországba telepített nemzetközi NATO-zászlóaljban.

Lettország elkötelezetten támogatja az amerikai katonai jelenlét további regionális erősítését célzó, Varsó és Washington között folytatott párbeszédet – nyilatkozott a lett külügyminiszter, úgy ítélve, hogy az erősítés hozzájárul a közép-európai térség biztonságának növeléséhez.

Mindkét miniszter szót emelt az Európai Unió és a keleti partnerség országai közötti, Örményország, Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Georgia, Moldova és Ukrajna uniós felzárkóztatását célzó együttműködés megerősítése mellett is. (MTI)"

Tetszünk figyelni? Nem a migránsok, nem Soros György, nem a migrációpárti belliberálisok, hanem Putyin. Na, pontosan ezért olyan rohadtul erős a V4-ek, ami az Unió húzómotorja, zászlóshajója és nemtommicsodája. Orbán – ami nem lenne baj, de mi is – rá fog pacsálni a hülyeségeire. A lengyelek még neki sem fogják elnézni, hogy állandóan Putyin seggéből kakukkol kifelé. Én szóltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.