2019. május 17., péntek

NEM TÖRTÉNT SEMMI

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.05.17.


Ma van a homofóbia, transzfóbia és bifóbia elleni világnap. Kövér László közjogi méltatlanság, a magyar országgyűlés elnöke – alkalomhoz illően, kiváló ütemérzékkel – két nappal ezelőtt ezt okádta ki magából egy fideszes agymosó szeánszon lakossági fórumon:

Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli (hogy a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe – szerk.). Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá, hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.

Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

Kövér László főnöke, a felcsúti keresztapa ma reggel becaplatott a magánrádiójába, és mintha mi sem történt volna (a Fidesz-KDNP szerint valóban semmi nem történt) liberális maffiáról (!) beszélt, migránsozott, brüsszelezett, ahogy négy éve reggeltől estig. Nem történt semmi. A sakálmédiában kuss van, csend van és lábszag van. Mintha mi sem történt volna. Ja, de. Annyi történt, hogy az egyik bugyorban a kissé silány minőségű, otthonszerelős tömegbútorairól népszerűvé vált, náci gyökerű Ikeába törölgették a lábukat, miután a cég Facebook-oldalán kiállt a sokszínűség, nyitottság, egyenlőség mellett. Idézem a trágyadombot:

Mi az IKEA-nál hiszünk a sokszínűségben, az esélyegyenlőségben és a tisztességes bánásmódban függetlenül a származástól vagy az egyéni különbségektől. Senki nem egyenlő mindaddig, amíg mindenki nem egyenlő!

– írták a közösségi oldalukon az LMBTQ-közösségek házassága és gyermekvállalása kapcsán, bírálva ezzel a hírek szerint Kövér László házelnök véleményét, végső soron pedig a magyar alaptörvényt, mely a házasság fogalmát egy férfi és egy nő kapcsolataként határozza meg. (nyolcas)

Nem történt semmi. Az IKEA megámadta a házelnököt és a magyar alaptörvényt. Mert – hogy Gulyás Gergely silány minőségű eltakarító berendezésről se feledkezzünk meg – amit Kövér az azonos neműek örökbefogadásáról okádott, az tényszerűen igaz.

Egyrészt majdhogynem hálás vagyok, amiért témába vágó cikkünk alá nem tévedt még egyetlen önérzetes hazafi sem, aki szerint ez gumicsont, és inkább azzal kellene foglalkozni, hogy Mészáros mennyit lopott el tegnap, vagy hogy Tiborcz cége zsírúj, sok tízmillió forintot érő luxusterepjárót lízingel. Másrészt valaki azt írta témába vágó cikkünk alá: Ne tegyünk úgy, mintha ez valami új dolog lenne! Nem, nem teszünk úgy, az olvasónak feltétlenül igaza van abban, hogy baromira nem új dologról van szó. A szakállas bácsitól a mentális sérülésig minden is elhangzott már az elmúlt években a homoszexuálisokkal kapcsolatban, és Kövér gazdája, az ország négyszeres miniszterelnöke sem maradt ki a sorból, akiről tudjuk, hogy nem szokott más férfiak szoknyája mögé bújni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.