2019. május 21., kedd

ONLINE ENNIVALÓ: KÉT ÉS FÉLSZERES ÁRKÜLÖNBSÉG IS AKAD - ÖSSZEHASONLÍTOTTUK AZ ÉLELMISZER WEBSHOPOK ÁRAIT

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2019.05.21.


Másféltucat, alapvetőnek tekinthető élelmiszer árát teszteltük a mostanra már ötre szaporodott áruházi webshopokban. Az így kialakított kosárért átlagban 18 százalékkal is többet fizethet a beszerzési helyet rosszul megválasztó vevő, de a termékek árában ennél sokkal nagyobb különbség is akad.

Ebben a hónapban a korábbi 4 szereplő mellé belépett az online kereskedelem piacára a Spar is. A kiszállítási árakban (mint az a korábbi cikkünkhöz készített táblázatból kiderül) a Spar inkább az olcsóbbak közé sorolható. Ezek a díjak egyébként – mint azt a webshopokat rendszeresen használók tapasztalhatják – időről-időre változhatnak. Különböző akciók, illetve az idősávok foglaltsága alakítják ezeket az árakat.

Mint az Azénpénzem.hu mostani vizsgálatából kiderült, a szállítási díjakénál sokkal nagyobb lehet különböző termékek árainak különbsége. Másfél tucat, alapvetőnek tekinthető élelmiszer árát teszteltük a mostanra már ötre szaporodott áruházi webshopokban. Az eredmény pedig számunkra is nagyon meglepő lett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.