2019. május 16., csütörtök

TRUMP MEGPECSÉTELTE ORBÁN SORSÁT, HOGY IKERTESTVÉRÉNEK NEVEZTE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.05.15.


Annál valószínűleg nincs lejjebb, minthogy valaki Donald Trump legyen. Annál már csak egy valaki lehet lejjebb, aki lehetne nem Donald Trump, de mégis olyan, mint Donald Trump: ha Trump úgy érzi, mintha az ikertestvére lenne. David Cornstein amerikai nagykövet bácsi, aki Trump megbízottja ezen a poszton, és mindennek ellentéte, amit valaha Amerikának vagy amerikai értéknek neveztek a világon, azt mondta a washingtoni megbeszélésről, hogy Trump a találkozó után azt mondta Orbánnak: úgy érzi, mintha ikrek volnának. Trump ezt dicséretnek szánta, Orbán talán büszke rá, de ezzel morálisan kivégezte Orbánt.

Annak ellenére, hogy Trump igazat mondott. De Orbán tíz éve igyekezik elrejteni rasszista, fasiszta és szélsőjobboldali jellegét. Szijjártó még most is behívatja a nagyköveteket, Kovács körmöli a buta olvasói leveleit a világlapoknak, ha valaki Orbánt diktátorként mutatja be, antidemokratikusnak nevezi a rendszerét, és populista hazudozóként, szélsőséges politikusként beszél róla. Trump a megtestesítője a hazug populista szélsőjobboldali demagógoknak, maga a megtestesült ördög. Normális ember szidalomnak tekintené, ha valaki Trumphoz hasonlítaná. Demokratikus politikusnak ez a legnagyobb sértés, ami érheti a világon. De Orbán olyannyira elveszítette a morális kontrollját, hogy minden bizonnyal büszke is arra, hogy Trump az “ikertestvérének” mondja. Ami azt jelenti, hogy Orbán olyan, mint ő maga.

Nem szükséges részleteznünk, hogy Trump egyesíti magában az emberiség legaljasabb és legmocskosabb tulajdonságait. Mondhatnánk, hogy személyében az emberi nemet és annak teremtőjét csúfolja meg az ördög. Trump mindenben a tökéletes ellentéte az emberré lett Krisztusnak, és a világról mindent elmond, hogy ennélfogva Trump a magát legmodernebb keresztény mozgalomnak nevező hívők támogatását élvezi, amellyel az ördög bebizonyította Istennek, hogy az általa megváltott, üdvözült ember nem lett jobb semmivel, mert szabad akaratából a Sátánt választja. Most is Barabbásra szavaz. Nem véletlen, hogy Orbán is ebből a sátáni fajzatból való, így semmi meglepő nincs abban, hogy nemcsak “kereszténynek”, de “keresztényvédőnek” is nevezi magát. Ahogy Pál apostol mondja: “Nem is csoda, mert maga a Sátán is a világosság angyalának adja ki magát. Nem meglepő tehát, hogy szolgái is az igazság szolgáinak adják ki magukat”. A két nagy “keresztény” szörnyeteg, Trump és Orbán, nem keresztény, hanem sátáni.

Trump az emberi romlottság, aljasság és gonoszság esszenciája. A nőket veri, a nőket úgy tekinti, mint akiknek csak el kell kapni a pináját, mert ennyire valók. Trump alacsonyabbrendű embereknek tartja a feketéket, a spanyolajkúakat, a mexikóiakat, nyíltan rasszista, fajgyűlölő. Trump az őt támogató evangelikál karizmatikus mozgalomhoz hasonlóan az izraeli szélsőjobb támogatója, de közben antiszemita. A választási kampánya végén egy olyan kampányfilmet mutatott be, ami egybegyűjtötte a neonáci antiszemita klisék és összeesküvéselméletek velejét. Trump az Orbánhoz hasonló sorosozásával előidézője volt a pittsburgh-i zsinagóga elleni keresztény, fehér felsőbbrendűséget hirdető terrortámadásnak, amely az Egyesült Államok történetének legnagyobb antiszemita terrortámadása volt. Az elkövető Trumpra és az általa mondott bevándorlásellenes szövegre hivatkozott, hogy azt a zsidók (értsd: Soros) szervezik. Ez a bizonyíték, hogy a sorosozás nyílt antiszemita uszítás...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.