2019. június 5., szerda

A POLITIKAI PROSTITÚCIÓ NAGYOBB DICSŐSÉGÉRE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.06.05.


Jó reggelt kívánok, kedves pajtások, tisztelt olvasók, barátok és ellenségek! Sajnos megint itt vagyok, másként nem tehetek, jól ki is húztam magam, ahogy a nagykönyvben meg van írva és ahogy a vezérlő csillag nemzeti összetartozásilag volt kedves javasolni:

"Mi, magyarok bátran kihúzhatjuk magunkat: megmaradtunk! Itt vagyunk Európa közepén a szétszakítottság, a háborúk és a diktatúrák ellenére is." (MTI)

Király. Akkor már csak azt kell eldönteni, hogy és akkor mi a franc van, ha a nemzeti maffia és a rezsimhaszonélvezők és az udvartartás és a tátott szájú kizsigereltek és a folyamatosan lehazaárulózott nemmagyarok ilyen szépen megmaradtak? Igen, szerintem is tökre van okunk kihúzni magunkat. Például biztosan nincs még egy népség, amelyik milliárdos gázszerelőt adott volna a világnak. Nincs még egy keresztény gyökerekben hiányt nem szenvedő európai nép, amelyik önként fogadta volna el, hogy neki annál jobb lesz, minél stabilabban lopják ki a szemét; amelyik az utolsó falatot is elvenné a gyereke szájától, ha a hamis bálványa azzal fenyegetné, hogy a migránsok megerőszakolják a nagymamáját. Nincs még egy nép, amelyik önként, békeidőben mondott volna le a szabadságáról, szépen, lassan, darabokban, amelyikkel azt meg lehet csinálni (a magánnyugdíjpénztáraktól, Kishantoson, a trafikokon, a Népszabadságon, a lakástakarékpénztárakon és a baltával szétvert társadalmi szolidaritáson át a teljes erkölcsi amortizációig), amit ezzel a büszke magyar néppel. De vajon mire olyan nagyon büszke? Hogy Tiborcz István, a nemzet veje 50 millás, német rendszámú Mercedes AMG G63-ast vezet, mert ha magyar rendszámút vezetne az sokkal többe fájna neki szegénynek? Pedig milyen szépen kivilágította az országot. Vagy hogy Orbán Ráhel ki sem teszi a saját lábát a kacsalábon forgó összkomfortos csóróságából, ha nem aggat magára 15 millió forintot érő ruházatot és csecse kiegészítőket? Mi a szarra lehetünk büszkék Trianon után 99-cel? Hogy az átírt múlt és a széthazudott jelen szemétdombján kilóg a seggünk a gatyából, miközben egy szűk réteg dőzsöl százezrek nyomorának napos oldalán?

Mondjuk alapból minden fideszes szavazó büszke lehet. Mert csak. De az az 1,8 millió, amelyik május 26-án Orbán Viktor programjára szavazott, különösen és feltétlenül. Hát hiszen átbaszták (pardon), mint szart a palánkon. Remélem, hallották, hogy a politikai prostitúció nagyobb dicsőségére Orbán Viktor és a Fidesz immár simán hajlandó együttműködni azokkal a bevándorláspárti brüsszelitákkal, akik ellen szakmányban hergeltek az EP-kampányban. Nem? Pedig Gulyás Gergely mondta, igaz, nem az Origónak vagy a Magyar Nemzetnek, hanem a Die Weltnek. Mondjuk, nem értem miért, hiszen Németországban a sajtó olyan cenzúra alatt senyved, mint egy diktatúrában. Minek kell azokkal szóba állni, amikor bele lehet mondani a szabad és virágzó magyar sajtó arcába, hogy átvertünk mindenkit. Remélem, úgy érzik a drága fideszes szavazók, hogy volt értelme elhinni Orbánnak, hogy megállítja a migrációt és félkézzel lenyomja a balliberális, sorosista brüsszeli elitet. Ha véletlenül idetévedne valamelyik tisztelt rajongó, szeretném, ha elmesélné, milyen érzés ez? Tudni, hogy a Fidesz természetesen a liberálisokkal és zöldekkel is hajlandó együttműködni azért, hogy a Néppártban maradhasson? Tudják, abban a Néppártban, amely egyrészt a liberális világmaffia foglya, másrészt amelyből a dúlt kebellel hörgő Bayer Zsolt és társai már számtalanszor követelték a Fidesz távozását? Csak én nem hallom, hogy a Békemenet elindult válaszokat kérni Orbántól? Csak én nem hallom, hogy borogatják az asztalokat felháborodásukban? És miért nem? Már nem kell megvédeni a magyar embereket az úgynevezett migránssimogatóktól? Aha...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.