2019. június 20., csütörtök

CSAK A KEZEMET FIGYELJÉTEK!

KOLOZSVÁRI SZALONNA / VENDÉG
Szerző: HORN ANNA
2019.06.20.


Mondja a bűvész, miközben nagy átverésünkre készül.

Ugyanezt kell tennünk fideszékkel is, mert csak arra kell figyelni, amit csinálnak – amit mondanak, abban már a kötőszó is hazugság.

Az a brancs veszi a bátorságot ünnepelni Nagy Imrét, amelyik az éj leple alatt eltüntette szobrát a Kossuth térről. Talán még a szemük is könnyezett az újratemetés évfordulóján. Gondolom, saját nagyszerűségük tudatától.

Az a brancs riogat országot elárasztó menekülthullámmal, amelyik a határnál lévő ideiglenes tartózkodási helyen, leánykori nevén tranzit-zónában, nem ad enni mind a 3 menekültnek. Lehet, hogy már öten is vannak? Nem számít, mert ki lett rendelve ezer katona – pluszban – az eddig szolgálatot teljesítő rendfenntartók mellé. Nekik tutira lesz mit enniük.

Az a brancs beszél családtámogatásról, amelyik csak a saját családját támogatja. Igaz, azt nagyon. Akkor is, ha közük van 28 külföldi állampolgár Magyarországon elszenvedett balesetéhez és halálához.

Azok beszélnek ízléstelenségről, akiknek a családtagja sz@ros pelenkát dob ki külföldön az út szélére a több tízmillió forintos autójából. Nem fussa szemetes zacsira, világos, meg a legközelebbi kuka is messze lehetett.

Az a brancs beszél Európa jövőjéről, fordulatról a nem tudom, cca fasizmus felé, amelyik a legtöbbet teszi azért, hogy szétverje az Uniót. Putyin cár sugallatára és segítségével. Ha már nem sikerült meghatározó európai politikai erővé válni, vissza kell kullogni az utált EPP-be a gyűlölt Brüsszelben. Azoknak mégis csak lesz befolyásuk, Salvini-Le Pen stb. bandával ellentétben.

Az a brancs beszél gazdasági dübörgésről, amelyik 4 év alatt elherdált 7 évre jutó EU-támogatást.

Az a brancs beszél kereszténységről, amelyik börtönnel bünteti, ha teheti, a hajléktalanokat.

Az a brancs beszél hazaszeretetről, amelyiknek a haza a zsebében van. Legalábbis a gyárai, földjei, ingatlanai, üzleti vállalkozásai.

Az a brancs beszél értékekről, amelyik történelmi jelentőségű freskókat tüntet el a budai Várban, 56′-os Intézetet a pribékjei cégében.

Az a brancs beszél balliberális média-túlsúlyról, amelyik 78%-ban uralja a magyar médiát (ha nem több azóta.)

Az a brancs beszél az életünkről, amelyiknek már régóta nincs semmi köze a magyar emberek életéhez. Fogalmuk nincs róla, hogyan élnek azok a népek, amelyek nem tartoznak a brancshoz.

Az a brancs beszél. Ideje lenne befogni a szájukat, és a vádlottak padjára ültetni őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.