2019. június 20., csütörtök

A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN PANASZKODJÁK KI MAGUKAT A FRUSZTRÁLT FIDESZES KÁDEREK

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: SZEKA
2019.06.19.


Valami nagyon nincs rendben azokkal a funkcionáriusokkal, akik a közösségi médiát használják arra, hogy könnyítsenek a lelkükön. Egyre több olyan poszt jelenik meg ugyanis kormánypárti káderek tollából, melyben a Fidesz belső viszonyait taglalják, és a végkövetkeztetésekben finoman szólva sem köszönnek vissza a kormánypárti sajtó lelkesítő mondatai. Már régóta tudjuk, hogy nem igazán kompakt a kormánypárt tagsága, de néhány megosztó figura színre lépése tovább növelte a kétségeket több fideszes káderben. Főleg nehezen átlátható vidéki bozótharcokról tudósítanak ezek a bejegyzések, ám elérkezhet az idő, amikor a kormánypárt belső köreiben is láthatóak lesznek a törésvonalak.

Amíg jól fut a szekér, kevesen törődnek azzal, hogy a lovak nem húznak egyformán, vagy, hogy a kerekeket tartó csavarok meglazultak. Ha azonban látványossá válnak a problémák, és ez a szekér sebességén is meglátszik, akkor oda kell majd figyelni minden apró problémára. A magyar kormánypárton belül komoly villongások zajlanak, melyekről egyelőre csak a közösségi médiában közzétett gondolatfüzérekből értesülhetünk. Ezek többsége olyan megosztó kormánypárti politikusok tevékenységéhez köthetők, mint például Lázár János, Pócs János vagy Simonka György.

Ez utóbbival kapcsolatban jelentetett meg egykori bizalmi embere egy olyan Facebook-posztot, ami sokat elárul a dél-békési országgyűlési képviselő viselt dolgairól. A költségvetési csalással gyanúsított fideszes országgyűlési képviselő volt jobbkeze, Galló Ferenc ugyanis kipakolt, és többek között a következőt írja: „…hogy a bírósági ítéletig (ami lehet bármi) a parlamenti mandátumának megtartása mellett mondjon le minden politikai tisztségéről, (megyei illetve választókerületi elnök) igyekezzen tisztázni magát a vádak alól, de ne hozza lehetetlen helyzetbe a dél-békési illetve a Békés megyei FIDESZ szervezeteket, polgármestereket, tagokat, szimpatizánsokat."...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.