2019. június 15., szombat

OLYAN FENNKÖLTEN ÍRTAK ERRŐL A MINDENT ELBORÍTÓ MOCSOKRÓL, HOGY A VÉGÉN MÉG A TERÉZ ANYÁNAK IS KEDVE SZOTTYAN DIKTATÚRÁT CSINÁLNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Mikes Mirtill
2019.06.15.


Tárgy: Csúcs

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Most aztán tényleg kár lenne kendnek hazajönni. Csúcsra jár a Nemzet Elnyomó Rendszer. És igazmagyarosch, körkörös védelem van a csúcs körül. Egymásba ér a nyelvük, ahogy kell. A narancsködszóró masinák csúcsra járnak. V4 csúcs van. A csúcs is csúcson van. A csúcs árnyékában az EU máris engedélyt kért a meghunyászkodásra. Lapít. Mire az egyik egyszemélyes magyar gyökér hatalmi ág rögvest kitüntette a másik egyszemélyes magyar gyökér hatalmi ágat, amiért sikerült nekik közös erővel kitüntetethetővé subickolni az Uniótól egyik legtöbbet lopó harmadik magyar gyökér csicskát. (Bár a vezetéknevük alapján nagyon úgy néz ki a szófejtő Lajos bácsi szerint, hogy Árpád apánk vérét az őseik labancként, inkább kívül, kesztyű nélkül, a kezükön hordták, mint artériásan.)

Persze kend ebből semmit se ért. Velem együtt. Mond az magának valamit, hogy a cégadatokat majd csak pénzért, sok pénzért lehet kikérni? Mert a gyökér csicskák vagyona nem közérdekű adat, mivel önös érdekből íratta a kegyúr a mi tulajdonunkat átmenetileg az ő nevükre a sajátjaként. Érti? Mert én nem. De az Ági néni azt mondta, három a felcsútimagyar igazság most: hatalom+hírnév+vagyon!

Hát ez az! A szociális terror rafinált természetrajzában kend nem járatos. Én meg nem tudom a saját eszemmel megmagyarázni kendnek, mert én még annyira se konyítok ezekhez a manipulációkhoz. Inkább csak a dallamukból néhány hangfoszlányt lekagylózok. No. Pindurit talán sejdítek, mint BTM-be sorozatosan visszaeső SNI-s (az történt ugyanis, hogy „kritikus témáról nyílt párbeszédet kezdeményeztem” az egyik osztálytársamnál, vagyis lépten-nyomon leköptem, mert nem azt gondolta, amit én. Márpedig a leköpés úri kiváltság, a magamfajta csórikának meg a felköpést is tiltja az Alaptörvény).

A megsejtéseim csak cafatkák, morzsák és nem maga a szakszerűen csúcsra járatot RENDSZER műszaki leírása. A fogalmazásból ötös Szépírók Társasága, meg az Akadémia elnöke viszont olyan fennkölten, európai nyelven írtak erről a mindent elborító mocsokról, hogy a végén még a Teréz anyának is kedve szottyan diktatúrát csinálni, pedig a kultúra elefántcsont tornyába emigrált művelt hölgyek és urak éppen hogy az úri önkény ellen emeltek volna szót. Állítólag. Csak ilyen behódolósra sikeredett, mert félnek, hogy a Nagyúr egyetlen szemöldökráncolásától az alsó néposztályba pottyannak árokpartot gereblyézni. Márpedig ők aztán nem vegyülnek a demokratikus módon földönfutóvá tett prolikkal, akik az előző diktatúrában uralkodó osztályként a tanulmányaikat finanszírozták!...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.