2019. június 26., szerda

SEMJÉN ZSOLTÉK OROSZORSZÁGBAN KÖLTÖTTÉK AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉT


HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.06.26.


Semjén Zsolt és Harrach Péter már letudták idei nyaralásuk egy részét. Magyarország legfeleslegesebb pártjának (KDNP) nagyágyúi egy háromnegyedórás udvariassági látogatásnak tettek eleget Moszkvában, ám az utazás ezzel nem ért véget, a szent emberek feleségeikkel együtt Szentpéterváron folytatták a kirándulást. Megnéztek mindent, ami szép és jó, némi költőpénzt is kaptak a konzulátustól, hajókirándulás is szerepelt a programban, a szárazföldön pedig a főkonzulátus kisbuszával furikáztak.

A hivatalos indoklás szerint az út rájuk eső részét a kereszténydemokrata nagyágyúk feleségei fizették. Hisszük persze, hogyha látjuk, szívesen megnéznénk a befizetéseket, kik állnak a csekkeken feladóként. Nem mintha nem bíznánk Semjén Zsoltban és Harrach Péterben. Mást sem teszünk évek óta, minthogy beléjük helyezzük a bizalmunkat, de van egy magyar mondás, amely úgy szól, hogy az ördög nem alszik. Vagyis, ha látnánk a befizetésről szóló dokumentumokat, még a mostaninál is jobban bízhatnánk az oroszországi kalandozáson résztvevő szent emberekben.

Amúgy nem azt gondoljuk erről az utazásról, mint mindenki más, azaz, hogy ez nem más, mint az adófizetők pénzének pocsékolása. Épp ellenkezőleg: mint annyi más esetben, ebben is a családbarát kormány szándéka mutatkozik meg. Vagyis, hogy a csalástagok közösen éljék át az örömöket, mert az együtt töltött idő nem pótolható, ráadásul sokszorosan megtérül az országnak, és mindnyájunk hasznára válik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.