2019. június 6., csütörtök

ÚJRAKEZDÉS MALLORCÁN

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2019.06.06.


Ma ismét egy régi szerző esetében vesszük fel az elejtett fonalat. Róbert hat éve írta meg a történetét (itt olvashatod el ismét), ami akkor ott végződött, hogy az angliai Brightonban éltek, de erősen gondolkodtak a továbblépésen, főleg azért, mert nem szerették volna ott felnevelni a gyermeküket. Mint kiderült, nem is ott nevelik.

Hat év telt el azóta, hogy megjelent az írásom a Határátkelőn. Akkor még az angliai Brightonban éltünk, építgettük a karrierünket, utazgattunk, gyakorlatilag éltük az életünket, mint mindenki más.

Egy baleset következményei

Nem sokkal azután az életünk nagy fordulatot vett, nyaralás közben autóbaleset, hosszú-hosszú lábadozás. Megterhelő volt fizikailag, szellemileg és anyagilag is.

Sok helyen olvassa az ember, hogy ha külföldre mész köss biztosítást – nem viccből. Mi azon csúsztunk el, hogy azt gondoltuk, egy hosszú hétvégére felesleges (hahaha, az élet meg persze az orrunkra koppintott).

Szóval a baleset után nagyon sok változás állt be az életünkben. Én kénytelen voltam munkát váltani, úgyhogy az irodai munka ugrott és boltvezetőként dolgoztam. Párom néhány hónap lábadozás után visszament dolgozni és ahogy az angol mondja slowly but surely vissza is tudott szokni bele.

Utána szerencsésen sikerült teherbe esnünk, ami mindkettőnknek nagyon boldog időszaka volt az életében. Nagyobb lakásba költözés, babacuccok vásárlása, várakozással teli öröm – mindenki tudja, akinek van gyereke...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.