2019. július 24., szerda

ILYEN POCSÉK HELYEN MÉG NEM NYARALTAK, FŐLEG NEM TÖBB MINT 200 EZER FORINTÉRT

24.HU
Szerző: TAMÁSNÉ SZABÓ ZSUZSANNA
2019.07.23.


Ha nem ették meg a vacsorát, mert nem ízlett, másnap reggelire feltálalták nekik ugyanazt. Újabb élmények a Club Aligáról és az Erzsébet-programról, amellyel főleg a szállásadó járt jól.

Egy háromgyerekes család inkább otthagyta az Erzsébet-programban elnyert kedvezményes nagycsaládos üdülést, mert áldatlan állapotokat találtak a Club Aligában június végén, számoltunk be róla a hétvégén.

Bár a pártállam Bahamájának jelenlegi üzemeltetője visszautasította, hogy áldatlan állapotok volnának, cikkünk megjelenése után rengeteg levelet kaptunk, amikből csak úgy dőlt a panasz. A beszámolók szerint a háromgyerekes családé korántsem egyedi eset, az állapotokat megtapasztalva többen rögtön, vagy 1-2 nap múlva elmentek a szálláshelyről, számosan írtak be a panaszkönyvbe. Ennek alapján érthetetlen, hogy a Mészáros Lőrinc és Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Club Aliga miért írta azt megkeresésünkre, hogy nem tudnak panaszról. A főszervező, az Erzsébet-program a 24.hu kérdéseire továbbra sem válaszolt.

Dohszag, penész, kosz, lepusztult épület és berendezések, hangyák, pókok, szúnyogok, egérürülék – ezekre panaszkodott a legtöbb „szerencsés nyertes”. Akik nem riadtak vissza és maradtak, azok szerint pocsék volt az étel, néha romlott is, s ha volt egy-egy jobb fogás, abból nem jutott mindenkinek. Többen is írták, hogy

ilyen pocsék helyen még nem nyaraltak, főleg nem 210-270 ezer forintért négy éjszakára.

És nem tűnt úgy a levelekből, mintha bármi javult volna júniusról júliusra. Íme egy kis ízelítő a Club Aliga-fílingből.

Kritikán aluli, koszos, igénytelen, szánalmas, kétségbeejtő

Ilyen és hasonló jelzőkkel illették olvasóink a szálláshelyet, hozzátéve, mekkora becsapás ez, hiszen az Erzsébet-program oldalán lévő fotók egészen más képet mutatnak. Lepusztult épületek, málladozó vakolat, szörnyű, koszos szobák – minden levélben visszaköszöntek ezek a fordulatok. Sokakat megvárakoztattak a recepción a hőségben kicsi gyerekekkel, mert az átadás időpontjára nem készültek el a takarítással, de az átvett szobák egy részén nem is látszott, hogy járt ott a takarító.

Némelyek fürdőszobájában állt a víz, más szobák beáztak a viharban. Az épületek ajtóit nem lehetett zárni, egész éjjel nyitva álltak, a lámpák éjjel-nappal égtek a folyosókon, bevonzva bogarak ezreit, amiket aztán a takarítók igyekeztek összeszedni. Egyes szobákban volt szúnyogháló, másokban nem. Sokan emlegették a pókokat, pókhálókat, hangyákat, amik meg is csípték a gyerekeket, de volt, aki az ágyneműtartóban egérürüléket talált, vagy éppen egeret látott...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.