2019. július 6., szombat

MÁR CSAK 33 EZER ÉV, ÉS MEGTUDJUK, HOVÁ TŰNT AZ ELLOPOTT 3 EZER MILLIÁRD FORINTUNK

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.07.05.


...van remény: ha máskor nem, legkésőbb 33 ezer év múlva biztosan fény derül egy sor mai rejtélyre. Például arra, hogy mi történt azzal a háromezer milliárd forinttal, amelyet a magyar emberek a magánnyugdíj-pénztárakban tartottak, megtakarítás végett. Az állam ugyanis ezt a pénzt elvette tőlük, még nevet is talált a gyereknek, azt mondta az embereknek, hogy megvédi a pénzüket. És tényleg megvédte, annyira jó helyen van az a háromezer milliárd, hogy azóta sem látta senki.

És persze vannak még rejtélyek. Hogy miért nincs klíma a méregdrágán felújított 3-as metrón, hogyan került a hazájában köztörvényes bűnökért elítélt volt macedón miniszterelnök Magyarországra, kik segítették a szökését, és kik bújtatják azóta is. Ki és mennyi pénzt kapott az azeri baltás gyilkos elengedéséért, kinek a pénztárcája lett vastagabb, amiért az első Orbán-kormány idején a svéd Gripeneket választották az amerikai F-16-osok helyett.

Sorolhatnánk napestig a máig megoldatlan rejtélyeket. Ha előbb nem, 33 ezer év múlva majd fellapozzuk az akkori újságokat. Hátha írnak valamit ezekről az esetekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.