2019. július 6., szombat

MIÉRT NEM LEHET JÁRÓKA LÍVIÁRA SZAVAZNI?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.07.05.


A “Fidesz”, legalábbis a nem létező párt nevében Orbán bűnszervezete a szokásos magyarázatot adta arra, hogy magyar ellenzéki liberális képviselők nem támogatták Járóka Lívia európai parlamenti alelnöki megválasztását. Járóka Lívia elutasítását “magyarallergiával” magyarázták, és szerintük nincs mentség, mert Járóka Lívia “roma származású politikusként évek óta az európai mélyszegénység ellen küzd”.

Ezzel szemben a valóság az, hogy a Járóka Lívia által képviselt “Fidesz” lassan tíz éve küzd a magyar mélyszegények ellen, a cigányságot szegregálja, mélyszegénységbe és rabszolgaságba kényszeríti. Ha Járóka Lívia a romákért és a mélyszegényekért küzdene, akkor először a “Fidesz” ellen kellene felvennie a harcot.


Járóka Lívia az általa képviselt cigányság és a mélyszegények árulója, Orbán eszköze arra, hogy amiképpen mindennek a hamis látszatát teremti meg, Járóka Lívia azt a hamis látszatot keltse, mintha a NER törődne a romákkal és bármit is tenne a mélyszegénység felszámolásáért. Járóka Lívia eladta magát és az ügyet egy olyan hatalomnak, amely üldözi a szegényeket, a hajléktalanokat, kilakoltatja azokat az embereket, akik képtelenek előteremteni a rezsiköltséget is. Ezért a mélyszegénység elleni küzdelem része az is, ha becsületes demokraták és emberi jogvédők nem szavaznak olyan emberekre, akik Orbán hazugságait védelmezik és leplezik egy brüsszeli állásért cserébe.

Ha Járóka Lívia bármit is tenni akarna a mélyszegénység ellen, akkor azt Magyarországon tehetné azokkal az emberi jogvédőkkel szemben, akiket Orbán rendszere üldöz, megbélyegez, korlátoz, továbbá Soros-ügynöknek nevez. Tehetne például azért, hogy az ugyancsak “Fidesz”-szolgálatban levő Farkas Flóriánt az EU elszámoltathassa 1,6 milliárd forint elsinkófálása miatt, amit az EU a romafelzárkóztatásra, a “Híd a munka világába” programra adott. Járókz Szilvia azonban az Európai Parlamentben Orbán rendszerének egyik “fügefalevele”, aki kirakatcélokat szolgál, és a jelenlétével egy emberellenes diktatúrát védelmez, és egy emberellenes diktatúrát szolgál ki.

Járóka Líviának tehát nem a “magyarságával” van a baj, a liberális képviselők nem azért nem szavaztak rá, mert magyar, hanem annak ellenére, mert mint mondták: “Számunkra elfogadhatatlan, hogy azok kerüljenek vezető pozícióba Európában, akik Európa szétverésén dolgoznak.” Orbán egy fasiszta állam modelljét hozta létre, és ezt terjeszti Európában. Az európai parlamenti választáson azért szavaztak az európai polgárok a baloldalra, a liberálisokra és a zöldekre, mert nem kérnek Orbán aljas és mocskos rendszeréből, valamint a bűnszervezete hazugságaiból. Orbán és rendszere miatt nem lehet Járóka Lívia mellett szavazni, aki ezt a rendszert képviseli, védelmezi és e rendszer mellett hazudik. Cseh Katalin és a liberális frakció tagjai nagyon helyesen tették, hogy nem támogatták a megválasztását...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése