2019. július 22., hétfő

ÓRIÁSI ÉPÍTKEZÉS INDULT AZ ALCSÚTDOBOZI ORBÁN-BIRTOKON

MÉRCE
Szerző: JÁMBOR ANDRÁS
2019.07.22.


Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő készített drón-felvételeket az Orbán Viktor családja tulajdonában lévő alcsútdobozi birtokról, amelyből kiderül, óriási építkezések kezdődtek. A birtokról korábban kiderült már, hogy az Orbán-család tulajdonában van, sőt Orbán Viktor fia kutyájának chipezésekor ezt a címet adta meg lakcímként.

Hadházy Ákos az alábbi szöveggel kommentálta a képeket:

"A legfeltűnőbb, hogy új épület készül, jól látszik a mélyen a földbe ásott alap a már korábban felújított egykori cselédszállás és az istálló között. Nem tudhatjuk, mi lesz ez – Önök is tippelhetnek, hogy bunker, esetleg mélygarázs vagy föld alatti wellness központ épül-e ott. Ami még látható, hogy a második egykori cselédszállást is teljesen átépítik, a tetőt leszedték, újraépítik, de addig belátunk az épületbe. Elegáns megoldással az emeleti szobák egy óriási központi hallt fognak körülvenni.

Nem tudni, hogy Orbán lovakat fog-e tartani, vagy focipálya lesz benne, de az egyik istálló új tetőt kapott, egy részén már fent vannak a cserepek. A másik sorsa még kérdéses-a régi tetőt ott is elbontották de egyelőre nem látunk újat rajta
"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.