2019. augusztus 26., hétfő

AZ ÖNKORMÁNYZATI SZAVAZATSZÁMLÁLÁS AZ EGYHÁZI TÖRVÉNYEK SZERINT TÖRTÉNIK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Mikes Mirtill
2019.08.25.


kelemen.mikes@netkavezoabujdosokhoz.tekirdag.tr

Tárgy: hívőüldözés

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Ne induljon útnak. Hívő embernek egyre cikibb a Sátán tömjénfüstbe burkolt nyomulása. Akkora most erre a tömjénfüst, hogy utat tévesztene kend ebben a homályban. De ez még a kisebbik baj. Hanem. Ismeri a mondást: „kismértékben gyógyszer, nagymértékben méreg”. Na, ez a tömjénre halmozottan igaz. Csillapítja az ízületi fájdalmakat, viszont benzont, butadiént és benzpirént tartalmaz, amik rákkeltőek egyenként is, hát még így csoportos elkövetőként, fideszül mondva: simonkázva kerülnek a magyar légtérbe.

Aktuális híradásom mondhatni kétélű; ami nekem örömhír egyrészt, az másrészt maga a BÁNAT. Jól látja, csupa nagybetű, mert nagy bánat. Szolgálatba kell állítanom az értelemvédő bioradarernyőt, vagyis a nagyit és a tatát. Ez nekem jó végkimenetelű szok lenni, ahogy tapasztaltam, nekik meg nagyon remélem, elviselhető (nem mindig vagyok tökéletes, de ez maradjon köztünk). Mégis alapvetően király velük, mert semmi egrecír, ja meg nem nyomnak agyon az okosságukkal, sőt néha a tata úgy tesz, mintha én azt tudnám, amiről fogalmam sincs, csak most nem jut eszembe, és ez olyan vicces.

Ami bűn rossz, hogy kezdődik az iskola és ezerrel nyomatják ezt a labancos hittérítést. Na, most mondja meg kend. Milyen keresztény lesz abból a gyerekből, akinek a nyári szünet után, bemelegítés (és pisilés) nélkül egyhuzamban, mozdulatlanul három órát kell ülni tanévnyitó címén a templomban és bámulni azt az öntömjénező orgiát, amit ezek csapatnak (ezt a bátyám mondta nem én, ha véletlenül mószerolni akarna kend az anyunál).

És ezt a tömjénezést most meg fullba nyomatják az udvari szolgálatra felbérelt magyarkodó betelepített svábok, meg tótok, a magyarként szájtépő Ceausescu ügynökökről nem is beszélve. Na meg a plecsnis regösök. Prózában, mert berekedtek. Látta kend a parlamenten a vörös zászlókat? Kiegyenesítették rajtuk a horogkereszteket, így aztán a rosszul látó Merkel néni nem is vette észre, hogy ezt is a náciktól koppintották, nem csak a fajelméletet.

Amúgy meg ideje is volt már tömjénnel fertőtleníteni az agymosodát, mert a mézesmadzag tömeges alkalmazása egy ilyen nyitott gazdaság esetében, mint a magyar, kivitelezhetetlen. Tudniillik amit nem visznek ki az országot uraló multik, azon már most veszekednek a helytartó kegyencei. Ennyi édesszájút az erősen megcsappant magyar méhecske állomány képtelen mézzel ellátni, madzagot meg már egyáltalán nem gyárt a magyar ipar. A nyugati, demokratikus madzagot elvágták, a keleti nyitás meg veszteséggel becsukódott madzag nélkül. És az sem kétséges ma már, hogy a mi pénzünkért cserébe kinek fütyül a Kis Rigó...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.