2019. augusztus 7., szerda

EGYRE TÖBBE KERÜLHET A DIPLOMA - MA ÉJFÉLIG LEHET PÓTFELVÉTELIZNI

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2019.08.07.


Előfordulhat – számolta ki az Azénpénzem.hu –, hogy a most önköltséggel az egyetemekre bekerülőknek 28 százalékkal magasabb tandíjat kell fizetniük, mint a végző tanulóknak. A pótfelvételizők pedig jellemzően a mélyen a zsebükbe nyúlók közé tartozhatnak.

Augusztus 7-én éjfélig lehet pótfelvételizni, és hitelesíteni is még aznap kell – figyelmeztetett a Felvi.hu. A pótfelvételi során kizárólag azok jelentkezhetnek, akik nem jutottak be egyetlen általuk megjelölt képzésre sem a július 24-én zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem jelentkeztek a felsőoktatásba.

Pótlólag azonban már csak egyetlen helyre lehet jelentkezni, és a képzést szinte biztosan csak önköltséges formában tudják a tanulók a korábban felvett szerencsésekkel együtt elkezdeni szeptemberben. A tandíj pedig nagyon húzós is lehet. Ráadásul – számolta ki az Azénpénzem.hu – előfordulhat, hogy az egyetemet még nem kijártakhoz képest a most indulóknak 28 százalékkal többet kell fizetniük. (És akkor az emelkedő albérleti árakról és egyéb költségekről nem is ejtettünk szót.)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.