2019. augusztus 14., szerda

GÁZOLT A ZÁGRÁBI GYORS

HÍRKLIKK
Szerző: Dr. DÁVID FERENC
2019.08.14.



„Az eredményt látva azt hihetnénk, hogy simán elverték a magyarokat a vendégek, ám ez messze nem így történt” – így ír a keddi Fradi - Zágráb meccsről a rangado.24.hu.

Többször elolvastam a fenti mondatot, és arra döbbentem rá, hogy a tudósító és én nem ugyanazt a meccset tekintettük meg.

Én úgy láttam, a hogy a sorsolás szerinti „zágrábi gyors” nem állt meg az általunk kijelölt pályaudvaron, hanem tök’ magabiztosan átgázolt az Üllői úti gyepen és a zöld mezben sétálgató kompánián. Egy enervált, alulképzett és fantázia nélküli társaság figyelmetlenül a „sínekre” lépett és az ott vágtató szerelvény szétdarabolta őket. A Groupama Aréna nézői vastapssal jutalmazták a brutális „zakót”, de ez legyen az ő dolguk. A foci igazi – nem bódult állapotban lévő - szerelmesei és azok, akik reménykednek a honi futball felemelkedésében ismét láthatták: hiába van tengernyi pénz a klubnál, ebben a morális és gazdasági környezetben Magyarországon nem képes gyökeret verni a teljesítményen alapuló hivatásszerű labdarúgás...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.