2019. augusztus 21., szerda

RÁSTARTOLT A MAGYAR ÜGYFELEKRE A REVOLUT - PÉNZAJÁNDÉKKAL IS SEGÍTI AZ ÜGYFÉLSZERZÉST

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2019.08.21.



A nyári utazások idején tudja leginkább növelni ügyfélkörét a Revolut fintech cég. Az ingyenes bankkártyának és a megszokott banki árfolyamoknál jóval kedvezőbb devizaváltásnak köszönhetően napi ezerrel nő a magyar ügyfelek száma, és már meghaladja a 88 ezret. Pedig ez nem egy bank, vannak kockázatai.

Ingyenes bankkártyával és 3 ezer forint jóváírásával csábítja most az új ügyfeleket a londoni Revolut fintech cég. A már meglévő ügyfél is kap 3 ezer forintot minden új becserkészett, bankkártyával költő ügyfél után. Az ingyenes pénzküldés és a kedvező devizaváltási árfolyam különösen nyáron lehet jó hívószó.

A Revolutnak már 88 ezer ügyfele van Magyarországon, és ez a szám naponta ezerrel nő. A magyar ügyfelek tranzakcióinak összege a januári 15 millióról júliusra 55 millió euróra, mintegy 17,8 milliárd forintra ugrott – mondta Stefan Bogucki, a fintech vállalat kelet-közép-európai kommunikációs igazgatója a Világgazdaságnak.

Mi is ez a Revolut?

A londoni székhelyű Revolut egy fintech vállalkozás. 2015-ben lépett piacra, pénzügyi szolgáltatásokat nyújt. Kezdetben MasterCard prepaid kártyát kínált, ma már nemzetközi pénzátutalással is foglalkozik, sőt kriptodevizákat is lehet már vásárolni.

Jelenleg 3 díjcsomagból lehet választani. A standard csomag ingyenes, ezért egy egyesült királyságbeli számlát és most díjmentesen egy bankkártyát is kapunk. Több mint 150 pénznemben fizethetünk bankközi árfolyamon számolva, és havi 1,850 millió forintig díjmentesen válthatunk 29 féle pénznemben, és díjmentesen utalhatunk is külföldre az EU-n belül ugyancsak havonta 1,850 millió forintig. Ráadásul havonta 75 ezer forintnyi készpénzt is felvehetünk díjmentesen ATM-ből, bármely országban.

A havi 2500 forintba kerülő prémium csomag vagy a 4200 forintos metal csomag magasabb ingyenes készpénzfelvétet és számos egyéb szolgáltatást (például egészségbiztosítást, poggyászbiztosítást) kínál...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.