2019. szeptember 8., vasárnap

GYERMEKSZÜLÉS. ORBÁN VIKTOR MEGFESZÜLHET. TIZENHÉTSZER

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.09.07. 


...Amikor megláttam Dúró Dóra képét, tulajdonképpen nem gondoltam róla semmit, amit pedig igen, azt jobb, ha nem mondom el. Negyedik gyermekét várja a radikális magyar politikus, és a pocakját nemzeti színű szalaggal kötötte át, ezzel a felirattal Facebook oldalán. „Egyet apának, egyet anyának, és most már kettőt a hazának :)”. Dúró Dórából ez magától kijön. Semmit nem számít ez a nő. Egy feltűnési viszketegségben szenvedő valaki.

Aztán fokozódott a helyzet Orbán és Kövér felszólalásával a nemzetközi demográfiai konferencián. Egyértelmű: ezek teljesen megbolondultak. Manapság ott tartunk, hogy hiszterizálás, bohóckodás és állami felügyelet lett/lenne a szülés, a kismamaság (később már nem olyan nagyon fontos a nő meg a gyereke se). Folyik a Fidesz hergelése egészen alpári és aljas stílusban, mert hiszen a hazának meg a demográfiai adatok javulásának kell a gyerek. Álljon már elém, aki a hazának akar világra hozni gyereket! Hogyan? Megbeszéli apuci meg anyuci, hogy most nem nekünk kell a kisfiú, a kislány, odaadjuk a hazának, majd az felneveli. Pántlikával, magyarosan, keresztényül. Apuci meg anyuci megijedt, mert az idén kevesebb gyerek született, mint tavaly. Termelni kellene. De mi a büdös francnak tolakodnak bele az anyaság intim szférájába egyre többen.

A mára teljesen eszét vesztett Orbánék és az álszent törpike Semjénék már ellepték a spájzunkat, belerondítottak az emberek sorsába, és akkor még az ágyunkba is belemásznak. Kotorásznak a nők, anyák vagy nem anyák méhében. A büdös francba már, fel sem fogják, hogy csinálhat bárki bármit, a gyermek megszülése az csak és kizárólag a nőé – boldogsággal, gondokkal és rizikóval. Ezen még Viktorunk sem tud változtatni, bele is bolondult. Bele is zizzent már, azért mert valamiben nem ő diktál, pedig megfeszülhet, akkor sem tesztelheti politikai hablattyal a családokat.

Anyának lenni magányos harc. Úgy van ez, a terhes kismama akkor és ott esik össze, ahol éppen van, ott hány, ahol éppen van. Ő érzi legelőször és legjobban, ha mocorog a pici a hasában, ő érzi egész testében egy másik élet lüktetését. Ebbe egyedül kívülről az orvosnak és ápolónak van joga valamennyire beleszólni: segítő szándékkal, tanácsadással. A gyerek édesapja – normális esetben – is csak annyit tud tenni, hogy szeretettel, féltéssel várja az apaságot.

Orbán azt akarja, hogy forintosítja az új életet, miközben életeket küld embertelenül a mocsárba. Borzalom. Ám ma Magyarországon kilencvenkilenc százalékban nem kormány meg pénzintézeti gyámság alatt születnek a babák, tessék tudomásul venni, szemfényvesztő kereszténynek csúfolt hatalom. El a mocskos kezekkel a szülő anyáktól!...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.