2019. szeptember 16., hétfő

MERRE TOVÁBB KISGYEREKKEL?

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2019.09.16.


A mai egy rendhagyó poszt lesz, hiszen Tímea és családja a ti segítségetek, tanácsotok kéri. Levele nem hosszú, de a blog egyik célja mégiscsak az, hogy az övékhez hasonló helyzetben a közösség ha tud, segítsen. Szóval ha tudtok, segítsetek tanáccsal, ötletekkel!

„Kedves Határátkelők!

Tanácsot szeretnék kérni Tőletek! Párom és jómagam 30+-osok vagyunk, van egy 1 éves gyermekünk, Budapesten élünk, albérletben.

Tizenéve együtt vagyunk, becsülettel dolgozunk, nem szórjuk a pénzt, azonban lassan nemhogy egyről a kettőre nem jutunk, úgy érezzük, egyre távolabb kerülünk a saját otthon-biztonságos megélhetéstől. Tény, nem hajszoltuk a pénzt, azonban az élvezeteket sem.

Szeretnénk még egy babát, és szeretnénk számukra jövőt, így hiába nagy a rizikó, gondolkodunk a határátkelésen… viszont… itt jöttök képbe TI!

A párom jól ért a szerverekhez, viszont nincs kommunikáció képes nyelvtudása. Nekem közelít az intermediate szinthez az angolom, plusz befejeztem a fősulit HR-szakon, nyelvvizsga hiányában még nincs meg az oklevelem és tapasztalatom sincs.

Azon felül, hogy gyúrjunk rá a nyelvre, mit ajánlotok számomra? Irodai munkám van és szeretnék családbarát munkakörben elhelyezkedni majd. Szívesen átképzem magam… de mivé?

A német nyelvet nem szeretjük, de el nem zárkózunk. Nincs konkrét úti cél, bár Írország, a skandináv vidék jobban vonz minket.

Családos tanácsok kiemelten érdekelnének bennünket.

Köszönjük szépen, hogy megosztjátok velünk a gondolataitokat!

Tímea”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.