2019. szeptember 20., péntek

NEM CSAK A NEMZETI SZÍNŰ SZALAGOT VÁGJÁK ÁT, HANEM A VÁLASZTÓKAT IS

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.09.19.


Összecsődítették Cserkeszölő szinte valamennyi hadra fogható gyerekét, hogy az ifjak személyesen örülhessenek annak, hogy Boldog István, a Fidesz országgyűlési képviselője átadott egy 56 autót befogadni képes parkolót. Nagy ünnep ez a település életében, különösen a gyerekek várták régen a parkolót. Mert korábban még soha nem volt 56 férőhelyes parkolójuk, de, hála Orbán Viktor kormányának, egyszer ez a nap is eljött. Egy kisfiú még trombitált is a megjelent notabilitásnak, hogy mi volt műsoron, arról nem szóltak a beszámolók, de egyszer talán ezt is megtudjuk.
Ez a Boldog István egyébként ugyanaz a Boldog István, aki a Fidesz színeiben vette magának a bátorságot és szembeszállt a Coca-Cola nevű ital gyártóival és forgalmazóival. A népszerű üdítőital azzal verte ki a biztosítékot a kóla ellen bojkottot hirdető képviselőnél, hogy LoveisLove kampányában azt a Fidesznek nem tetsző üzenetet kommunikálta a világ felé, hogy a szerelem akkor is szerelem, ha nem különböző nemű emberek szeretik egymást.

Győrszentivánban viszont egy hónapokkal korábban elkészült futópályát adtak át ugyancsak ünnepélyes külsőségek között. A 210 méter hosszú műtárgy – lehet hogy a jövőben 210 méteren rendezik az atlétikai versenyeket – avatásán mindenki megjelent, aki számít. Nem utolsó sorban a Váci Mihály Általános Iskola diákjai, akik bizonyára örültek annak, hogy személyesen láthatják és hallhatják Sík Sándor bácsit, a település önkormányzati képviselőjét...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.