2019. szeptember 6., péntek

VAJON MIKOR LESZ BŰN NEM GYERMEKET VÁLLALNI? MÁR HA MÉG NEM AZ…

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2019.09.06.


Minden bizonnyal sokat fogunk még mi is foglalkozni a Várkert Bazárban tegnap megtartott III. Budapesti Demográfiai Csúccsal, ahol annyi elképzelhetetlen baromság hangzott el egyetlen délután alatt, mint talán egy teljes Bálványosi Szabadegyetem során sem. Mindenki ott volt, aki csak kedves a NER szívének. Az ott elhangzottak helyett – arról majd más cikkekben emlékezünk meg – mégis azzal a fotóval foglalkoznék, amelyet Orbán Viktor a Facebook oldalán közölt az esemény apropójából. Az a kép ugyanis tökéletes arra, hogy bemutassa ezt a teljes nemzeti elmebajt, amely belengi ezt az országot 2010 óta...

...Ezen a képen pontosan látszik az, hogy a nőkről, a magyar asszonyokról és anyákról előszeretettel beszélnek akár több napos konferenciák alkalmával is, azonban az ő véleményük körülbelül annyira számít a demográfia kérdésében, mint Áder János véleménye egy alkotmánymódosítás esetében. Orbán nem kíváncsi a nők véleményére, hiszen már régen kitalálta azt, hogy mivel menthető meg a magyar nemzet. Hogy az abortusz teljes betiltása – mert közel sem kizárható – mikor kerül terítékre, azt egyelőre még nem lehet tudni, de hogy Orbán tervének részét képezi, az szinte biztos.

A Fidesz azt is eldönti, hogy ki magyar és ki nem, nehogy már ne dönthessenek arról is, hogy ki vetetheti el a gyermekét és ki nem. Kell a gyerek, hát lesz gyerek. Hogy az első napot követően mi következhet még a folytatásban, abba belegondolni sem merek. Mindenesetre mindenki készüljön fel a legrosszabbra, hiszen a java még csak most következik.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.