2019. október 8., kedd

A STOCKHOLM-SZINDRÓMÁS MAGYAR SAJTÓ ESETE A „KERESZTÉNY SZABADSÁGRA” MENT FIDESZES POLITIKUSSAL

ÁTLÁTSZÓ / DO TOHO BLOG
Szerző: BŐTÖS BOTOND
2019.10.08.


A Borkai-ügy a NER legújabb kihívása: az Orbán-féle „keresztény rendszerváltás” és a „hagyományos családi értékek” kiüresedett kulisszái mögött egy luxusjacht, másfél millió forintért rendelt luxusprostituáltak és a kokaincsíkok valósága sejlik fel a magyarországi sajtó asszisztálása mellett.

Sokkoló felvételek kerültek nyilvánosságra az elmúlt napokban Magyarországon. Tavaly Pünkösd idején, amikor keresztények világszerte a Szentlélek eljövetelét ünnepelték és Jézus Krisztus mennybemenetelére emlékeztek, Borkai Zsolt, Győr jelenlegi fideszes polgármestere, Magyarország egykori ünnepelt olimpiai bajnoka horvátországi Dubrovník városkából kihajózva drogos szexpartit tartott egy luxusjacht fedélzetén – állítja az ordogugyvedje blogon az anoním szerző.

A jachton az eddig nyilvánosságra került fényképek és videók alapján a polgármester úr Rákosfalvi Zoltán helyi ügyvéddel és közeli barátjával lazított három prostituált társaságában. Borkai először tagadta, hogy ő lenne a történet főszereplője, de egy újabb kép kapcsán már közleményben reagált, amelyben az ellenzék figyelemelterelő akciójának nevezte a felvételeket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.