2019. október 15., kedd

A TRÁGYAHORDÓ KERESZTÉNY MAGYAR ÁLOMPÁR SEGÍTSÉGÉVEL POTYOG A TÉGLA A VÁRADBÓL, NAGY MÁGUS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.10.14.


Ebben a képben a Fidesz egész ocsmánysága benne van. Nézzék meg a pökhendien vigyorgó Borkai házaspárt. Beleröhögnek egymás képébe: mi a szart akartok, mi vagyunk a Janik, akármit csináltok is! Bekaphatjátok!

Íme Magyarország keresztény és ideális házaspárja! Egy tartás és minden erkölcsi értéktől irtózó nő. Hiába a félre kúró férj, a vagyon összetartja NER álom házaspárját.

Így röhögnek bele a magyar emberek képébe is. A győriekébe is. De nem számít, ma én, holnap te! Nekem jó, hogy vagy – tőled függök, kispajtás, nem baj, ha lopsz, nem baj, ha kurvákat fizetsz – jut belőle nekem is, Zsoltika. Mi tartunk a trónon, te pedig meghálálod nekünk. Mégsem az utcasarkon dugtál, hanem olyan vállalkozókkal együtt, akikkel kölcsönös függő viszonyban vagy – keress, majd a haszont meg a vagyont együtt éljük fel.

Hát így! Így lehetett polgármester és polgármesterné a két alak, minden demokratikus elvet felrúgva segítenek az ország kifosztásában. Ez a Fidesz módi: rothadó, büdös és savanyú paletta. Történelmet írtak. Valóban az, már vették a lapot Európában is.

Vigyorognak a Fidesz kitermelte trágya hordozói. A nő pedagógus: simán belenéz a tanítványai szemébe, oktatja nekik, lám, mire is jó a szeretet. Lám, mire is jó, a tövéig szaros – mint a Ráhel eldobott pelenkája – keresztényi értékrend meg a luxust zabálók összetartása. Önelégülten röhögnek. A győriek polgármesterüknek választották a korrupt, a nulla morálú Borkait. Lesz még ennek böjtje. Is.

Csakhogy hiába vicsorítanak bele a kamerába, pontosan rajtuk is múlott, hogy ezen a választáson megremegett Orbán vára – hullanak ki belőle a kövek. Mert csessze meg a Borkai pár, a magyar emberek józan többsége nem akar lesüllyedni a mocsokba, és nem szereplői a hatalmi mutyiknak. Nem akarnak papírt arról, voksukkal sem, hogy részesei egy maffia hatalomnak. Nem akartak erre a magukat konzervatív kereszténynek valló luxusutas, luxusjachtos, luxusingatlanos, luxuskölykös brancsra szavazni.

Borkai, te nem nyertél, veled majd a főnök rendelkezik, a ti rendszeretek így működik, ez a ti illiberális ocsmányságotok: hagyjátok állni a szart, aztán amikor már Orbán várába ér a bűz, akkor lép… bele a saját maga termelte ganéba. Kimosni nem lehet, ez a ti igazi arcotok. Fokmérője: hány ribanccal megspékelve, hány milliárdot bírtok magatoknak zsebre tenni; mennyi erkölcsi tetem kell még a Fidesz-KDNP hatalom megtartására...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.