2019. október 26., szombat

KÖVÉR ELVTÁRS, TÉRDRE, CSUHÁSOK!

KANADAI MAGYAR HÍRLAP
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.10.25.


„Nagy Blankát a baloldal kirángatta az iskolapadból, hogy hülyét csináljon belőle.” Ezt mondta Kövér László a Nemzeti Közszolgálat Egyetemen. A szilaj tekintetű bajszos házelnöknek sok baja van mostanában. És akkor még ott van neki, mint púp a hátára, Nagy Blanka is. Aki, ahelyett, hogy Kövér szavai miatt egy sötét sarokban sírdogálna, visszaszólt a Fidesz alapító atyjának. Az egykori fideszes fiatalok szavaival üzent Nagy Blanka Kövérnek. Azt mondta neki: térdre, csuhások! Nagy Blanka levelét itt olvashatják.

Nyílt levelet írt Nagy Blanka Kövér Lászlónak, melynek az az üzenete, hogy Kövér elvtársék teljesen kivetkőztek egykori önmagukból. Nem ilyenek voltak, de legalábbis, nem ilyennek mutatták magukat. Sokan vannak, akik még emlékeznek a Fidesz első lépéseire harminc évvel ezelőttről. Amikor az új, szabadon választott parlamentben minden képviselőtársuk asztalára egy-egy narancsot tettek. Azóta a narancs megrohadt, nincs nála gusztustalanabb, gyomorforgatóbb gyümölcs, amerre a szem ellát.

Kövér elvtárs, üzeni Nagy Blanka, maguk fiatalemberként kedvesnek látszottak, őszintének, hamvasnak. És úgy hadartak, hogy senki sem értette, amit mondtak. Talán ez volt a szerencséje a Fidesznek, és ez lett a Magyarország balszerencséje. „Az idősek felélik a fiatalok jövőjét.” Maguk mondták ezt is, Kövér elvtárs. Ha értették volna a Fideszt az emberek, már akkor kihámozzák belőle, hogy mi van benne. Romlottság volt benne már akkor is, kapzsiság, hatalomvágy.

És élnek még azok is, akik emlékeznek az eredendő bűnre. Az államtól kapott székház eladására, és a gyalázatos mondattokra, volt belőlük épp elég. „Térdre, csuhások!” Ezt kiabálták be Kövér elvtársék a parlamenti padsorokból az éppen felszólaló kereszténydemokratáknak.

Ma meg? Ha a Fidesz meglát egy nyilvános vécét, rögtön ájtatos lesz.

Kövér elvtársék voltak azok, akik kivonultak az Antall-kormány által szervezett trianoni emléknapról.

Ma meg? Nyírő József, Wass Albert. A víz elfut, a kő marad...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.