2019. október 6., vasárnap

LASSÚ A FELFOGÁSOM, MIVEL NEM VAGYOK FIDESZES

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.10.06.


Jó reggelt! Igazi őszi vasárnapra virradtunk. Ha igaz, a jövő héten kevésbé lesz ősz, vagy legalábbis melegebbet ígérnek a jósok. Addig marad ez a borongás, mire kiderül, hogy melyik településen ki lesz a polgármester, addigra megenyhül az idő is. Illetve nem is, hanem csak az idő enyhül meg, a politikának nevezett ökölharc biztosan nem csillapszik.

Jó hírrel kezdek, mert öröm az élet. Angol tudósok kifejlesztettek egy szert, melynek csodás hatása van. Ötven százalékkal tovább élnek tőle a muslicák. Ha mindenki kiörvendezte magát, forduljunk rá a rögvalóra. Mármint azok forduljanak rá, akik nem muslicák. A többiek maradhatnak az ünneplésnél.

A Brexit jelenlegi állása: vagy rendezetlen lesz, vagy nem, vagy a hónap végén, vagy máskor. Annyi a fejlemény, hogy fél Britannia azt találgatja, hogy Johnson lepaktált-e a magyar kormánnyal, pontosabban Orbán lepaktál-e Johnsonnal. Ha igen, és a magyar vétó miatt nem kap a szigetország hosszabbítást a kilépés határidejére, akkor legalább az angolok fele fogja utálni a magyarokat. A skótokról, írekről nem beszélve. Örömmel mondanám, hogy nem hibbant meg annyira népünk bölcs vezére, hogy ő akar a mérleg nyelve lenni ebben a nagyon fontos kérdésben, de nem mondhatom, mert egyáltalán nem vagyok biztos benne. Simán benne van a pakliban. És Orbánban is, hogy végre megint róla beszél mindenki, rajta múlik valami fontos. Remélem, tévedek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.