2019. október 1., kedd

SEMJÉN LENÁCIZTA A SVÁBOKAT, ZSIDÓZTA A LIBERÁLISOKAT - EZ UGYANAZ AZ IDEOLÓGIA, AMELYNEK NEVÉBEN FÉLMILLIÓ MAGYAR ZSIDÓT DEPORTÁLT A HORTHY ÁLTAL KINEVEZETT TÖRVÉNYES MAGYAR KERESZTÉNY KORMÁNY GÁZKAMRÁBA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.09.30.


Semjén Zsolt az antiszemita egyházatyákat idéző módon zsidózott a Fidesz kongresszusán, és nagy sikert aratott vele Orbán pártjában. Azt állította, hogy az ellenzék svábok és zsidók “katyvasza”, ami azt jelenti, hogy nem magyarok, másrészt a származásuk minősíti, hogy híján vannak az emberi minőségnek. A Jobbikot, a Fidesz által kinevelt szélsőjobboldali pártot a magyarországi svábokkal azonosította, és a magyarországi német kisebbséget lenácizta.

Majd a Mein Kampf kategórizálását használva a zsidósággal azonosította a szociáldemokratákat és a liberálisokat, és zsidózott egyet.

Semjén szó szerint ezt mondta: “Hogy állnak az értékekkel és az emberi minőséggel? Ideológiailag szöges ellentétei egymásnak: posztnácik, neomarxisták és anarcholiberálisok katyvasza. Szinte látom a cégtáblát: Sneider&Bauer.” Ez azt jelenti, hogy posztnácik a magyarországi németek, a baloldali liberálisok pedig a zsidók. Emberi értéküket és emberi minőségüket Semjén a sváb és a zsidó származásukból vezeti le.

A Jobbiknak vannak nem német nevű politikusai is, ahogy a baloldali és liberális oldalon sem csupán zsidók vannak. Ráadásul Bauer Tamás, akinek a nevével Semjén a zsidóságra céloz, nem is tölt be semmiféle vezető vagy meghatározó politikai funkciót a balliberális oldalon. Neve csak azért fontos, mert az antiszemiták egyik zsidó jelképe a név, Soros György nevével együtt.

Semjén visszataszító szövege azt mondja, hogy a “keresztény magyarokkal” a náci svábok és a zsidó liberálisok állnak szemben. Nácik a zsidókkal szövetkeznek a derék keresztény magyar emberek pártja, a Fidesz ellen. Ilyen undorító és mocskos zsidózás Csurka István óta nem volt még Magyarországon sem, ezúttal lenácizva a magyarországi német kisebbséget is. Egy ilyen megszólalás után a világ civilizált országaiban egy politikusnak azonnal le kell mondania, és vissza kell vonulnia a közéletből. Semjén ostobaságára jellemző, hogy ez a magatartás kizárja azt, hogy őt kereszténynek lehessen nevezni. A keresztény hit megváltója a zsidó Messiás, Jézus Krisztus. A kereszténység zsidó hit, a Semjénhez hasonló pogányok csak beoltatnak, ha a zsidó Messiáshoz térnek. Antiszemita nem lehet a zsidóság szelíd olajfájába beoltva (lásd.: Róma levél 11. fejezet)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.