2019. október 26., szombat

SZIJJÁRTÓ “KERESZTÉNYEZÉSE” A KERESZTÉNYSÉG MEGGYALÁZÁSA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.10.25.


Rendkívül unalmas már, ahogy Orbán bűnszervezete a “kereszténységgel” azonosítja magát. A második világháború óta nem volt még Magyarországnak ilyen hazug és korrupt, tolvaj kormánya, ami előtte volt, az ugyanilyen hazug “keresztény” frazeológiával okozta Magyarország pusztulását, csaknem egymillió magyar ember halálát. Az a “keresztény” kurzus is a gyűlöletre épült, az a hatalom is kizárólagos jogot formált az országra, a nemzeti vagyonra és az uralomra. A “kereszténység” akkor is az elnyomás, a zsarnokság leplezését szolgálta. Ugyanolyan hazug rendszer volt, mint Orbán rendszere.

Szijjártó egykori iskolájában, a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégiumban adta elő a vallás és a nemzet azonosságának és összemosásának középkori feudális ideológiáját, amely Európát a népirtások, az üldözések, a szegénység és a nyomor kontinensévé tette, ahol a legüldözöttebb emberek a valóban keresztények voltak, akik bibliai alapon tagadták az állam és az egyház összefonódását. Ezt a borzalmat a felvilágosodás és a liberalizmus számolta fel, amely soha nem látott fejlődést, jólétet, szabadságot, biztonságot és a keresztény hit szabad hirdetését hozta el a világba.

Szijjártó azt állította, hogy “a világban zajló változások nyomán Magyarország akkor tud erős maradni, ha ragaszkodik nemzeti identitásához, és nem hagyja eltávolítani magától történelmi örökségét, a keresztény gyökereket.” Azok a “gyökerek”, amiről Szijjártó beszél, nem keresztény gyökerek, azoknak semmi közük nincs a kereszténységhez. Ha valami gyengévé, romlottá és sebezhetővé tette az országot, akkor ezek a hamis és hazug “keresztény” gyökerek. Szijjártó nem keresztény ember, ahogy Orbán sem az, fogalmuk sincs és közük sincs a kereszténységhez, ahogy a rendszerük is antikrisztusi.

Amit ez a bűnszervezet megvalósított Magyarországon, az nem a keresztény, hanem kizárólag a fasiszta jelzővel írható le. Szijjártó szerint “annak, hogy Magyarországnak kereszténydemokrata kormánya van, óriási jelentősége van a nemzetközi politikai és gazdasági változások jelentette turbulenciák közepette.” Magyarországnak nincs kereszténydemokrata kormánya, Magyarországnak fasiszta kormánya van. Ha Magyarországnak kereszténydemokrata kormánya lenne, akkor tiszteletben tartaná a demokratikus értékeket és az emberi jogokat, egyebek mellett a világnézeti szabadságot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.