2019. október 9., szerda

ÚJABB KISZIVÁRGOTT HANGFELVÉTEL: PÁLYÁZATTAL FIZETTE VOLNA KI A PROBLÉMÁS JEGYZŐT A HELYI FIDESZ

INDEX
Szerző: ZED
2019.10.08.


Nemrég jelent meg egy felvétel az Egri Ügyek oldalán, amin Oroján Sándor, a Fidesz egri szervezetének ügyvezető alelnöke arról beszél, hogy mit kéne kezdeni azzal a tiszafüredi jegyzővel, Spisák Györggyel, akit korábban jogellenesen mentettek fel pozíciójából, és azóta politikai szerepet vállal a közösség életében.

Ha valaki politizál és az ellenfelünk a politikában, a politikai térben, akkor azzal nem beszélgetünk, nem próbáljuk meggyőzni, hanem legyőzzük. Pont!” – mondta az előző felvételen Oroján.

Az új felvételen egy másik hang, ami nagyon hasonlít Ujvári Imrének, Tiszafüred jelenlegi polgármesterének a hangjára, arról beszél, hogy:

Egy félig jegyzői funkciót vagy munkakört tölt be, de közben ő politizál. Tehát nem is értem, döntse el, mit is szeretne, és akkor hagyjuk dolgozni, mondjátok mindketten, hogy kiváló szakember. De akkor miért nem végzi a munkáját?

Amire valaki, akit az Egri Ügyek Orojánként azonosít, azt válaszolja, hogy:

Mondjon le akkor Tiszafüreden! Az nektek elfogadható, hogy azt kérjük tőle, hogy ott mondjon le?

Ezután az első megszólaló kifejti, hogy Spisák feltehetően attól fél, hogy bántani fogják a családját, pedig ő – a megszólaló – tanúk előtt is ígéretet tenne rá, hogy semmi hátrány nem fogja érni Spisákot, ha Spisák hajlandó bejelenteni a lemondását. Ezután jön csak a felvétel pikáns része, ugyanis a beszélő áttér arra, hogy

HA CSAK PÉNZ KÉRDÉSE A DOLOG, AKKOR ŐK HAJLANDÓAK LENNÉNEK EGY PÁLYÁZAT VAGY EGY MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS FORMÁJÁBAN KÁRPÓTOLNI SPISÁKOT.

Mert ha az anyagi oka számít, akkor még az sincs ellenemre, hogy kapjon valamit egy pályázatban, például egy megbízási szerződéssel vagy valamivel. Ebből láthatjátok, hogy nem az a célunk, hogy őt ellehetetlenítsük“ – mondja a felvételen a tanácskozás egyik résztvevője...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.