2019. november 26., kedd

A KERESZTÉNYÜLDÖZÉSRŐL SZÓLÓ KONFERENCIA BIZONYÍTJA, HOGY EZEK NEM KERESZTÉNYEK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.11.25.


A propagandacélokkal létrehozott keresztényüldözés elleni államtitkárság (a keresztségben elnyert borzalmas neve szerint az Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps Program Megvalósításáért Felelős Államtitkárság) második alkalommal rendezi meg a nemzetközi keresztényüldözésről szóló konferenciát. Maga a rendezvény a legfőbb bizonyítéka annak, hogy akik ezt a képmutató államtitkárságot létrehozták, és ezt a nemzetközi konferenciát kitalálták, nem keresztények.

Keresztény ugyanis nem különböztet meg üldözöttet, és nem csak keresztény üldözöttet véd, hanem minden üldözöttet. A krisztusi magatartás az önfeláldozás. Jézus Krisztus nem keresztényekért halt meg, hanem mindenféle bűnösökért, nemzeti és vallási hovatartozás nélkül. Miután az életét adta értük, azután lettek keresztények némelyek, akik megértették és felismerték ebben az isteni szeretetet, megváltást. Aki csak bizonyos embereket véd az üldözéstől, más üldözötteket pedig nem véd, sőt kerítést emel eléjük, ő maga is üldözi őket, az nem keresztény. Még azok keresztény magatartását is megkérdőjeleznénk, akik egy ilyen gyűlölködő, kirekesztő bűnbandától bármit elfogadnak.

De arról sincs szó, hogy az Orbán-bagázs bárkit megmentene az üldözéstől. Orbán fasiszta rendszere számolatlanul szórja az adófizetők milliárdjait propagandacélokra, és ebből jut bizonyos keleti ortodox egyházaknak is, hogy abból templomot építsenek vagy újítsanak fel. Ezzel Orbán egyetlen keresztényt nem ment meg, ez a propaganda egy ága, és a propagandaköltségek egy fejezete. Mindennél többet elmond Orbán és aljas bűnszervezete “keresztényüldözés” elleni küzdelméről, hogy szemrebbenés nélkül támogatták Erdogan muszlim népirtását a kurd keresztényekkel szemben.

A nemzetközi konferenciára érdemes lenne meghívni Erdogant is, aki keresztényeket gyilkoltatott le Orbán erkölcsi támogatásával, aki még az Európai Unió elítélő nyilatkozatát is megakadályozta. Tarthatna Erdogan előadást az összes többi türk posztkommunista diktátorral együtt, akik mellett Orbán üldögél a “Türk Tanácsban”. A keresztényüldözés elleni tevékenységet az államtitkárság kezdhetné Budapesten is, ahol az Orbán-rezsim keresztény egyházak és gyülekezetek tucatjainak egyházi státuszát és kedvezményeit elvette, szemet vetett az ingatlanjaikra, a tulajdonjaikra, és kiéhezteti őket, mint például Iványi Gábor egyházát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.