2019. november 6., szerda

ERDOGAN KÖSZÖNTÉSE

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.11.06.



Már csak egyet kell aludnunk, ha egyáltalán jön álom addig a szemünkre, és máris itt van a török diktátor, másodállásban tömeggyilkos. Mi meg, vendégszerető magyarok, kitárjuk a szívünk, hogy annak egész melegével. Éljen és virágozzék a véreskezű, aki, ha tehetné, ideiglenesen, de minimum 150 évig hazánkban állomásozna.

Mi mindenkit befogadunk, kivéve azokat, akiket a világért sem, mert félünk tőlük, s ha valahol hozzájuk hasonlót látunk, rendőrt hívunk. Ezért a véreskezű látogatása előtt már egy nappal szeretett vezérünk a mi jól felfogott érdekünkben lezáratta fél Budapestet, mert ilyenkor úgy komilfó, ha minden és mindenki moccanatlan. Abból nem lehet baj, ha lehetetlen menni, megállni, levegőt venni, lenni. Vanni.

Nekünk Mohács kell. De legalábbis egy diktátor, aki a mi, nálánál megengedőbb diktátor urunkkal kölcsönösen példaképei egymásnak. Amikor majd elmegy a véreskezű, majd újból szabadon használhatjuk a lehegesztett csatornákat, meg közlekedni is lehet valamelyest. Nem igazán persze, csak annyira, ahogyan más hétköznapokon, vagyis, sehogyan se...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.