2019. november 9., szombat

HOGYAN OKOZHATOTT EKKORA KÁOSZT EGY DELEGÁCIÓ?

INDEX
Szerző: MUNK VERONIKA, DEZSŐ ANDRÁS
2019.11.08.


Csütörtök délután, Erdoğan török elnök hivatalos látogatása miatt több helyen útlezárások és tüntetések is voltak Budapesten, de a tüntetéseknél és lezárásoknál az utóbbi időben szokásos rendezett hatósági fellépés helyett őrületes káosz uralkodott órákig Dél-Budán kora este, a legnagyobb csúcsforgalomban. De vajon hogyan fordulhatott elő, hogy megbénult Budapest jelentős része csak azért, 
mert a török elnök idejött?

Helyszíni tudósítóink és olvasóink jelzései alapján az alábbi szokatlan történések zajlottak csütörtök délután és kora este, Recep Tayyip Erdoğan török elnök budapesti látogatása idején:

Körbezártak kb. 1500 embert a Margit hídnál a rendőrök, a tömeg tagjai semerre sem tudtak továbbmenni (például a tüntetésre vagy haza vagy a gyerekeikért sem az iskolába), a környező mellékutcákba is beragadtak pár százan.

- A Batthyány téren nem engedték ki az embereket a metróállomásról, visszatereltek mindenkit a föld alá, hatalmas tumultus alakult ki.
- A Széll Kálmán térnél a tüntetők összekeveredtek a munkából hazaérőkkel, olvasóink szerint nem volt biztosítva megfelelően a Széll Kálmán közlekedési csomópont...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.