2019. november 9., szombat

HULLARABLÓK

HÍRKLIKK
Szerző: VÁSÁRHELYI MÁRIA
2019.11.09.


Tényleg hullarablók! Most olvasom Rajk Judit nyílt levelét, amelyből kiderül, hogy levelet kapott Schmidt Máriától, a rendszerváltás 30. évfordulójának méltó megünneplésére kinevezett kormánybiztostól, hogy néhány hete elhunyt férje, Rajk László, mint a „rendszerváltoztatásban aktív és meghatározó szerepet vállaló közéleti személy, azon kiválogatottak, szűk körébe tartozik, akik kiállásukkal, áldozatvállalásukkal járultak hozzá közös identitásunknak legnemesebb hagyományainak erősítéséhez”, és ezért arcmását egy a Magyar Posta által kibocsátott bélyegen kívánja a magyar állam megörökíteni." Erről pedig a kizárólag NER kompatibilis bizottság (Kövér, Rogán, Boross Péter, Szijjártó és társaik) tagjai döntöttek, akik örömmel (sic!) és hatalmas megtiszteltetésként élték meg döntésüket”.

Túl azon, hogy mindaz, amit a NER képvisel a meggyalázása Laci gondolkodásának, életfilozófiájának, életművének, az elmúlt 9 évben bőven lett volna alkalma Schmidt Máriának és bandájának, hogy nagyrabecsülését kifejezze. Ehelyett Lacinak végig kellett asszisztálnia azt a megalázó és aljas tortúrát, amit Veszprém fideszes polgármestere és a kormánypárti képviselőtestület rótt rá.

A pályázaton elnyert, általa tervezett, és a városban felállított 56-os emlékművét, az önkormányzat, amint átvette a hatalmat lebontatta és a szeméttelepre szállíttatta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.