2019. november 13., szerda

LONDON UTÁN BUDAPEST LETT A JÓ IRÁNY

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2019.11.13.


Eszter London és Indonézia után tért vissza Magyarországra, hogy megpróbálja megvalósítani álmait. Történetét olvasva szerintem elég jó úton halad efelé. Egy olyan történet fonalát vesszük most fel, amit hat éve ejtettünk el, lássuk tehát, mi minden történt vele azóta! (Eszter hat évvel ezelőtti posztját itt olvashatod el.)

Meglepett a Határátkelő blog megkeresése, de egyben nagyon örültem is neki, szívesen beszélek az országról, amiben élek. Két írást küldtem, még 2013-ban, mikor Indonéziából hazaköltöztem, ahová két év London után csöppentem.

Az eltelt bő hét évben sokat fordult körülöttem a világ, de pár dolog nem változott: szeretek utazni, szeretek Budapesten élni, hiányzik London, és úgy érzem, jó helyen vagyok.

Ambivalens érzések ezek, de igazak. Akkor valahol ott tettem le a fonalat a Londonról szóló írás végén, hogy jó is volt, küzdeni is kellett, de szerettem (szeretem most is, többször voltam látogatni), és belekezdtem egy projektbe, ami miatt úgy érzem, megéri itt maradni, amivel hatni tudok az országra, ahol élek.

Életem egyik legjobb döntése

Ennek a mondatnak köszönhetően, a blogon keresztül megkeresett Koós Gábor, aki azán éveken keresztül, ha nem is sok pénzzel, de támogatta a projektet, amit ez úton is őszintén és újra köszönök neki, mert az a pici is nagy segítség volt, arról nem is beszélve, hogy nagyon hitt a projektben, ami viszont felbecsülhetetlen támogatás.

Ez a projekt volt a NOWmagazin, egy online kulturális platform, amit Zsiga Pál barátommal indítottunk el 2012. nov. 1-én azzal a céllal, hogy támogassuk a feltörekvő, pályájuk elején lévő zenészeket, művészeket, a fiatal kortárs kultúrát.

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy ebbe belekezdtem, sokat köszönhetek a magazinnak érzelmileg is, munkatapasztalat és kapcsolati tőke szempontjából is, és hiába volt gyakran szélmalomharc, semmire le nem cserélném...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.