2019. december 31., kedd

A MAGYARSÁGKUTATÓ INTÉZET LEGNAGYOBB TUDOMÁNYOS SIKERE, HOGY PÁPÁN MÁR NINCS SZABÓ ERVIN UTCA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.12.29.


A Magyarságkutató Intézetnek nevezett, s tudományos intézménynek álcázott sarlatán sámánközpont, a Facebook oldalán adja hírül a sikert, miszerint “Magyarországon elsőként Pápán már nincs Szabó Ervin utca”. Ha ez ekkora öröm számukra, akkor szívből kívánjuk, hogy soha életükben ennél nagyobb örömük ne legyen. Diktatúrák járnak élen abban, hogy a múltat “végképp” eltöröljék, a nemzet életéből és múltjából kiretusáljanak mindent és mindenkit, ami nem illeszkedik a diktatúra korlátolt és szektás ideológiájába.

Az Orbán-rendszer az alapvető demokratikus jogok eltiprása, a fékek és ellensúlyok rendszerének megszüntetése, a szabad és egyenlő választások felszámolása után elérkezett a kulturális inkvizícióhoz. Épp a magyar kultúra, a tudomány legyilkolása és elpusztítása zajlik “nemzeti” lózungok alatt. Felszámolták a Magyar Tudományos Akadémiát, minden valódi tudományos intézetnek és műhelynek létrehozták a gagyi, hamis, áltudományos alternatíváját, amely a politika szolgálólenyává aljasítja a tudományt, és lassan átveszi az igazi helyét, s felszámolja annak minden szakmai és tudományos tevékenységét.

Helyette a szélsőjobb sámánista, ősmagyar kultuszát keverik a keresztény frazeológiába öltöztetett bálványimádó hamis államvallással, és ami korábban az ezoterikus szennyirodalom részeként a társadalom perifériájára szorított butítás volt, ma a főáramú magyar tudományos élet. Ennek része a Magyarságkutató Intézetnek nevezett förtelem, egy náci utánérzést keltő névvel, amelyben a világon semmiféle valódi tudományos tevékenység nem zajlik, hanem a lasszóval összevadászott idióták adják elő iszonyat elméleteiket gyakorló elmebetegek számára. Ezekhez képest az ufóhívők tudományos professzorok.

Az említett Facebook-bejegyzés szerint egy Babucs Zoltán nevű senki, hivatalos titulusa szerint “az MKI Történeti Kutatóközpontjának ügyvivő szakértője”, egy magyarkodó pödrött bajuszú barom, aki nyilván az idióta bajusza és bőszen hangoztatott “jászkun” származása miatt munkatársa a náci nevű intézetnek, a Kossuth Rádióban ad “élőben interjút” arról, hogy “Magyarországon elsőként Pápán már nincs Szabó Ervin utca”. Hogy mi köze ennek a tudományhoz, azt normális ember meg sem kérdezi, de azt, hogy mi köze van ehhez a fajta “magyarsághoz” és a “magyarságkutatáshoz”, azt szívesen eláruljuk: Szabó Ervin eredeti neve Schlesinger Sámuel Ármin. Vagyis Szabó Ervin egy baloldali zsidó. Ergo: nem magyar, a magyarságkutató pedig ezt kikutatja, és az ilyenről nem lehet utca elnevezve. Ez az ő tudományuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.