2019. december 16., hétfő

BORKAI-GYEREK

KOLOZSVÁRI SZALONNA / VENDÉG
Szerző: Róza néni
2019.12.15.


Ha már ismét szóba jött a minap a Borkai família, pontosabban a zseniális, teljesítmény nékül is jól teljesítő Borkai-gyerek, kutakodtam egy kicsit annak a cégnek a vagyoni helyzetében, ahol ő havi egy milliót keresett minimum 3 éven át. 

Okosabbak, ügyesebbek már felderítették és megírták, hogy a Rákosfalvy ügyvéd-haver címén bejegyzett Akonia Ingatlanforgalmazó Kft. egy luxemburgi székhelyű, hasonló nevű céghez köthető, ami mögött vélhetően Rákosfalvy Zoltán áll. Ugyanis ez a luxemburgi cég az alapítója és egyben 100 %-os tulajdonosa a Borkai Ádám “vezette” Rákosfalvy-székhelyű Akonia Kft.-nek.

Ez a magyarországi cég 2013. márciusában alakult 500 ezer forintos jegyzett tőkével és ingatlanügynöki főtevékenységgel. E mellett bejegyzésre került még az alábbi három tevékenység: légi személyszállítás, légi szállítást kiegészítő szolgáltatás és légi szállítóeszköz kölcsönzése. Jó, nem? No de lássuk, hogy is működött ez a cég a kezdetektől. Megpróbálom röviden és egyszerűen felvázolni, éves bontásban. Tehát…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.