2019. december 16., hétfő

NEÍRDALÁJÁNOS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.12.16.


...Örvendezzünk honfitársaim! Miután megvettük (mindannyian, közösen, mindenki adójából) közel 1,5 milliárd forintért Budán az Ybl-villát, most odaajándékozzuk (egyelőre nem örökbe, csak használatra) a Türk Tanácsnak. Megmég fizettjük a fenntartást, de még az alkalmazottak bérét is mi finanszírozzuk az adónkból. Remélem, mindenki rohadtul örül. Mióta Orbán Viktor meglelte magában – vagy a fasz tudja kiben – a kipcsak vért, azóta nincs megállás. Hurcolja be az Unióba a haverjait ész nélkül, ráadásul a mi bőrünkre és a mi zsebünkre. Pöpec.

A szakszervezetek arra kérik Áder Jánost, hogy ne írja alá a TB törvényt. Hány ilyen kérés volt már? Ne írd alá János! János aláírta? Jóhogy alá. Pont leszarja ő az egész országot, egyik szélétől a másikig. Teszi, amiért fizetik (a mi pénzünkből), ezzel ő már biztosította a saját és a felesége anyagi jólétét életük végéig. Pont. Az ugyan miért érdekelné, hogy a törvény embertelen? Hol érdekli őt, hogy emberek fognak nyomorult módon meghalni, de ami szörnyűbb: előtte hosszasan, kínok között szenvedni? Ő akkor is vidáman horgászik majd, amikor Kovács anyuka vagy Kovács apuka ordítva könyörög a kegyes halálért.

Miközben a magyar kormány szekértolói és fáklyavivői nagy erőkkel örvendeznek Johnson győzelmének és a Brexitnek, Skócia mindeközben ki akar válni. De nem az Európai Unióból, hanem az Egyesült Királyságból. Ahogy most kinéz, Nagy-Britannia éppen elveszíti a nagy jelzőt, mert bizonyára nem fog megállni a folyamat a skótoknál. Gondolom, erről is a migránsok és Soros György tehet. Esetleg még a libsik és természetesen a Gyurcsány-szál is ott húzódik valahol a háttérben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.