2019. december 30., hétfő

ÉV VÉGE KRÉTÁN

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2019.12.30.


Vera és Dani számára nagy változásokat hozott 2019, hiszen májusban úgy döntöttek, Budapestet Krétára cserélik – és eddig nagyon bejött nekik a döntés. Megkönnyítette a helyzetüket, hogy online vállalkozásuk révén tulajdonképpen onnan dolgoznak, ahonnan akarnak. Írása azt is bemutatja, milyen az év vége a görög szigeten. (A képeket külön is köszönöm neki.)

„Régi olvasója vagyok a blognak, mi ez év májusában lettünk határátkelők, azóta egy nagyon cuki kis görög faluban élünk Krétán, a tenger és a 2500 m magas hófödte hegyek szomszédságában.

Nekem mindig is nagy vágyam volt, hogy tenger mellett éljek, de valahogy mindig olyan távolinak tűnt a dolog. Az esküvőnk után majdnem 2 évünk ment el azzal, hogy megpróbáltunk házat venni Budapesten és környékén. Olyan sztorikba futottunk bele, hogy ha valaki meséli, nem hisszük el.

Aztán amikor a sokadik házra tett ajánlatunkat is elutasították, eldöntöttük, hogy más irányba indulunk. (Épp ebben az időszakban voltak a választások is, és az ország is olyan irányba indult, amivel nem igazán tudunk azonosulni.)

Saját vállalkozásunk van, online képzünk Java-programozókat, és első pillanattól 100% online céget építettünk, pont azért, hogy meglegyen az a szabadság, amivel most élünk is. Mindegy, hogy hol vagyunk mi (vagy a kollégáink), ahol van áram és internet, mi onnan tudunk dolgozni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.