2019. december 30., hétfő

EZ AZ ORSZÁG NEM EGY KUPLERÁJ. EZEK MEG NEM ROCKSZTÁROK

KOLOZSVÁRI SZALONNA / VENDÉG
Szerző: VOGRONICS ANDRÁS
2019.12.29.


Nem irigylem napjaink történetíróit, mert ami ebben az országban több éve politikai síkon megy, simán felér egy alpári szappanoperával. Nehéz lesz ezt szavakba önteni az utókor számára. Simán alap a buzizás, anyázás, elkúrás, félrekúrás, gecizés a közbeszédben, sőt. Szinte kritérium, hogy a jelenlegi politikai elit fel legyen vértezve eme gusztustalan dolgok napi szintű mantrázásának képességével. Ha ez nem lenne elég, akkor tettekkel bizonyítják rátermettségüket. Jobbról, balról, középről, mert így még pikánsabb a sztori. 
Mindenki nyugodjon le, immár Gréczy kolléga is gondoskodott arról, hogy 10 évre témát adjon az álkeresztény szektának. Lesz min forgatniuk a szemüket, Orbánnak a parlamentben érdemi válaszok helyett elég lesz a Zsolti pöcséről lamentálni. Köszönjük, Zsolti, hogy sikerült lerombolni az eddig elért eredményeket, a tenyeredbe ürített spermiummal együtt a Borkai-botrány ezennel (mondjuk eddig is) megszűnt létezni, és a napi „bezzeggyurcsányozás” mellett mindenre is a „bezzeggréczyzés” lesz a válasz. Ennyi.
Fene tudja, ki vagy kik állnak e szivárogtatás mögött, nem is érdekes, de gondolom, Gréczy tudhatta, hogy ezek a felvételek felhasználhatóak lesznek ellene. Bár nem egészen értem, egyáltalán ilyen képekre miért van szükség. Nem vagyok prűd, ellenkezőleg. De ha valaki ilyen pozíciót tölt be, legyen körültekintő. Főleg ilyen puskaporos közéleti hangulatban, amikor hackerek némi pénzért cserébe akár a 3 -as metrót is megállítják a laptopjukról, következésképpen például egy képviselő e-mail-címét feltörni is gyerekjáték. Oda-vissza megy az aljaskodás, a zsarolás, úgy látszik, most ez a trend. Nem vagyok DK-s, bár Dobrevet kimondottan kedvelem, de most nem lennék a helyükben. Ilyen magas labdát nem szabad ezeknek feldobni, mert megint az érdemi munka helyett az aljas beszólogatásokkal és az alpári megjegyzésekkel kell majd megküzdeni minden platformon Orbánékkal. Mire jó ez ? Egyet előre, kettőt hátra? Gyurcsánynak igen óvatosnak kell lennie, ilyen hibát nem szabad elkövetni, mert itt most már tényleg a lét a tét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.