2019. december 1., vasárnap

JANISCH ATTILA: GOTHÁR ÜRÜGYÉN ORBÁN VÉRES SZÁJÚ CSELÉDEI MÁR A SZÍNMŰVÉSZETI EGYETEMEN TISZTOGATNÁNAK

MAGYAR NARANCS ONLINE
Szerző: JANISCH ATILA
2019.12.01.


Jönnek a Pásztorok, ebből einstand lesz.

Miközben Gothár Péter szégyenletes és eléggé el nem ítélhető ügyét egyre dagasztják a kormány iránt fenntartás nélkül elkötelezett orgánumok és televíziós csatornák, a Fidesz EP képviselői nem szavazzák meg a nők elleni erőszak felszámolását célzó EP döntést.

Farizeus, álszent hazugok mindenben és azok is maradnak mindenkor.

A Gothár-ügy pedig kifejezetten az ölükbe hullott, hullajtott mentőesemény, amelyre ráakaszkodva próbálják lemosni magukról a Borkai-ügy összes erkölcsi mocskát, illetve elűzni az önkormányzati választásokon elszenvedett vereség másnaposságát.

Mindezek következtében Gothár Péter elfogadhatatlan cselekedetének megítélése nem áll meg e cselekmény jogosan negatív minősítésénél. A fókuszt mind jobban áttolják a baloldali politikai térfélre. Kezdve ezt a "balliberális színház csúcsintézményének" tartott Katona József Színház egészének, de különösképpen az igazgató Máté Gábor személyének és jogszerű intézkedéseinek az egyre durvább és hevesebb támadásával, rágalmazásával, valamint a Színház- és Filmművészeti Egyetem ugyancsak jogszerű intézkedéseinek prejudikáló és rágalmazásokkal teli támadásával és minősítésével.

Ugyanakkor erőteljes verbális ütéseket Karácsony Gergely is, akit már felszólítottak, hogy ne fogadja el Máté Gábor igazgatói pályázatát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.