2019. december 15., vasárnap

ORBÁN MEGHATÓAN AGGÓDIK A PÉNZÜNKÉRT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.12.13.


...Álláshirdetés következik

- Ha szereted Orbán Viktort, és mindenben csak őt követed;
- Ha szereted Orbán Viktor kebelbarátait;
- Ha jól tudsz hazudni, másokat kifosztani;
- Ha élveznéd a jogállam további lebontását;
- Ha sok benned a gyűlölet;
- Ha nem szeretsz tanulni és dolgozni…
- …akkor a mi emberünk vagy.
- Várunk téged, jelentkezz!

A fentebb felsoroltakért cserébe, amit kínálunk:
- 800 ezer forint fizetés havonta
- Lehetsz fideszes politikus

Hát így körülbelül. Anyagilag csábító állásra keres jelentkezőket a Fidelitas. A 24.hu szerint a Fidesz ifjúsági tagozatának központi irodája egy levéllel kereste meg a tagságot, amelyben tapasztalattal rendelkező, fiatalos munkatársakat keresnek vezetői és kommunikációs feladatok ellátására. Az előbbi fizetését havi 700–800 ezer forintban, míg az utóbbiét pedig havi 600–800 ezer forintban határozták meg.

Az anyagiakkal rendben is volnánk, de van még egy feltétel, és ez minden garasnál fontosabb: mindkét munkakör ellátásához szükséges a magas fokú politikai lojalitás. A hirdetésben kiemelték, hogy egy közéleti szereplő ajánlása előnynek számít a jelentkezésnél.

Az, hogy hol, mit kellene csinálnia a megfelelő embernek, az nem derül ki a levélből. Nem mindegy? Akár semmit, úgy ahogyan Borkai Ádám, aki két helyről is felvesz csaknem kétmilliót. A jelentkezéseket is egy egyszerű gmailes címre várják, ami tartalmazza a gov. rövidítést, ami a kormány szóra utal, és a legtöbb minisztérium e-mail-címében is szerepel. A lapnak azt mondta a Fidelitas, ők nem toboroznak munkaerőt. Ám…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.